Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen

2017.11.21. 20:07

Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő kedden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaföldváron azt mondta, hogy Soros György "frontális támadást" indított Magyarország ellen, hétfőn nagyon kemény kritikát fogalmazott meg a kormánnyal, illetve a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

A nemzeti konzultáció és a Soros-terv elleni védekezés fontossága című sajtótájékoztatón Budai Gyula azt mondta, az Európai Parlament a múlt héten megszavazta a belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) jelentését, amely egyértelműen

az illegális bevándorlók felső korlát nélküli szétosztását jelenti.

Szerinte szomorú, hogy ebben a szavazásban több magyar ellenzéki európai parlamenti képviselő is igennel voksolt, például Molnár Csaba, Niedermüller Péter, Jávor Benedek és Szanyi Tibor is.

Brüsszelben abból a kottából játszanak, amelyből Soros György szeretné”

– mondta a parlamenti képviselő, aki szerint Magyarországon a Soros által támogatott civil szervezeteken kívül a Momentum is beszállt a milliárdos tervének megvalósításába, és aláírásgyűjtésbe is kezdett.

Soros GyörgyForrás: AFP/SOOC/Alexandros Michailidis

Ezzel a Momentum a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt támadja, és teljes mértékben segédkezet nyújt a milliárdosnak”

- mondta. Budai Gyula azt is mondta, hogy megkezdődött a Soros-terv megvalósítása, amely szerint

évi egymillió illegális bevándorlót kell betelepíteni és szétosztani az Európai Unió tagállamai között mindenféle korlát nélkül.

Mint fogalmazott, a magyar kormány nem akar "bevándorlóországot", ahogyan a szlovákok, csehek és lengyelek sem, Soros szerint pedig a terve útjába álló kormányokat le kell váltani.

A magyar ellenzéki pártok a kerítés lebontásával szeretnék kezdeni a kormányzást, Magyarország kormánya viszont ebből nem kér, a déli határon felállított kerítést nem kívánja lebontani”

– mondta Budai Gyula, aki szerint mindent megtesznek, hogy az illegális bevándorlók felső korlát nélküli szétosztását megakadályozzák, és Magyarországra egyetlen illegális bevándorló se érkezzen.