Kínos: Hadházy jégre vitte a teljes Simicska-médiát

Vágólapra másolva!
A nemzeti konzultáció részvételi rekordot döntött, ez minden idők legsikeresebb konzultációja. Hadházy felsült, több óra alatt sem sikerült felfognia a konzultációs ívek feldolgozási folyamatát.
Vágólapra másolva!

Péntekig 1 754 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján. Ebből a NISZ Zrt. a mai napig átvizsgált és kibontott 599 500 darab küldeményt, a Kopint-Datorg Kft. pedig 489 265 db küldemény szkennelését és kiértékelését végezte el. Az internetes kitöltések száma 155 330.

Hadházy Ákos szándékosan hazudik a konzultációval kapcsolatban.
Szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Az eddig beérkezett íveknek még csak egy részét dolgozta fel az ezért a részfolyamatért felelős NISZ Zrt, és leányvállalata, a Kopint-Datorg Kft.

A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket. Emellett haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket Hadházy Ákossal szemben. Az LMP-s képviselő Ron Werber utasításainak megfelelően annak ellenére állít hazugságokat, hogy a közreműködő szervek munkatársaitól minden tájékoztatást megkapott, és a kérdőíveket is megtekinthette.

Botrányos, hogy az LMP hazugságokkal akarja megakadályozni, hogy a magyarok elmondják véleményüket a betelepítési tervekről. Ez különösen annak fényében felháborító, hogy a párt Brüsszelben támogatja a Magyarország számára rendkívül veszélyes kvótaprogramot.

Hadházy Ákos arcátlan akciójának egy haszna mindenképpen van, újabb okot ad arra, hogy azok a bevándorlást ellenző állampolgárok is visszaküldjék a konzultációs ívet, akik eddig még nem tették meg, zárul a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye.