Megölték VV Fannit, megerősítette a rendőrség

2017.12.05. 16:20

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Borsnak erősítette meg, hogy emberölés ügyében nyomoznak VV Fanni kapcsán, bár holtteste még nem került elő – olvasható a Bors honlapján.

A Bors elsőként számolt be arról, hogy két hete veszett nyoma a Való Világból megismert Fanninak. Eltűnésében több furcsaság is volt: nem szokta magára hagyni kutyáit, valamint édesanyja se tudott semmit róla, és a későbbiekben sem kapott semmilyen hírt felőle.

VV FanniForrás:

A Blikk tegnap a lány édesanyjára hivatkozva azt írta, hogy valószínűleg már nincs az élők sorában. A Bors három kérdéssel kereste meg a BRFK-t: milyen ügyben folytat eljárást a rendőrség, az üggyel kapcsolatban előzetes letartóztatásba helyezett férfit milyen bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, előkerült-e a nő holtteste?

Válaszlevelükben ezt írták a Borsnak: Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK. A nőt a BRFK továbbra is eltűnt személyként keresi.

Közleményükből az derül ki, hogy az előzetes letartóztatásba helyezett férfit meggyanúsították az emberölés elkövetésével.

KAPCSOLÓDÓ CIKK