'Fogja már meg!' - jelentkezett Havas Henrik újabb áldozata

Havas Henrik
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó a TV2 Tényeknek adott exkluzív interjút, melyben elmondta, hogy Havas Henrik többször is zaklatta szexuálisan. Közös munkájuk idején vibrátor és ízesített óvszer is ki volt mellé készítve. Ráadásul Havas megcsókolta, és arra is kérte, fogja meg a péniszét. Miután Baukó Éva a hét elején arról beszélt, hogy Havas trágár módon zaklatta, Havas Henrik először annyit mondott, hogy leszarja, mit mond Baukó Éva, később összevissza kezdett védekezni és alapvetően a Jobbik mögé próbált bújni. Ugyanis a napokban jelent meg Havas Henrik propagandakönyve a Jobbik elnökéről.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó évekkel ezelőtt ismerkedett meg Havas Henrikkel, a TV2 Nagy Ő című műsora után kezdtek dolgozni a közös botránykönyvükön. Ekkor járt Havas XIII. kerületi irodájában, aki ugyanitt zaklatta Baukó Évát is.

Molnár Anikó elmondta, hogy Havas Henrik inkább tettekben csinált felháborító dolgokat. Például, amikor a kanapén ültek, Havas megragadta a karját, a saját ölébe tette, majd azt mondta neki:

A könyvírás közepén tartottak, beszélgettek Molnár Anikó előző barátairól is. Ekkor Havas egy vibrátort adott neki ajándékba.

Forrás: FEM3

A kanapés eset és a bizarr ajándék után azonban Havas egyértelműen megmutatta, mit is szeretne. Molnár Anikó azt mondta, hogy Havas minden alkalommal kikísérte őt az ajtóhoz, egyik alkalommal azonban odahajolt hozzá és megcsókolta.

A volt Nagy Ő azt mondta, félt, ezért nem mert eddig beszélni. Szerinte azonban a testbeszédéből Havasnak egyértelműen észre kellett volna vennie, hogy őt ez a közeledés zavarja.

- mondta. Szerinte Havasnak nem okoz nagy lelki traumát, ha másba beletipor.

Forrás: Facebook/Mokka

Havas 2009-ben a könyv megjelenése után élesen kritizálta Anikót, mint mondta, „ilyen hülye nőt még életében nem látott". Szerinte Anikónak ki kellett volna használnia a férfiakat, és ebből profitálnia. Vagyis, egyértelműen arra utalt, hogy egy nőnek (így Molnár Anikónak is) ki kell használni testi adottságait, hogy boldoguljon.

Mivel sok olyan részlet van az interjúban, amit alapvetően felnőtteknek szól, ezért a teljes interjút a TV2 Tények Extra című műsorában látható.