Társa is lehetett VV Fanni gyilkosának

2017.12.09. 10:40

Ügyvédje szerint egy BMW-t köröz a rendőrség, a BRFK-n cáfolják ezt.

Ügyfelemet folyamatosan kihallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni. Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt" – mondta dr. Brodmann Péter, a VV. Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédje a Borsnak. Amikor azt kérdezték tőle, lehetséges-e, hogy többen is részt vettek a volt Való Világ sztár eltűnésében és a BMW-s követhette-e el a gyilkosságot, az ügyvéd egyértelmű választ adott:

Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az emberölést ügyfelem."

Felvételen látszik, hogy holttestet cipel B. László

VV FanniForrás: RTL

A lány november 20-án tűnt el. Ahogy azt korábban megírtuk, korábban úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a korábbi ValóVilág-szereplő holtteste, hiszen

a gyilkossággal gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub elnöke dunaújvárosi, ráadásul az autópálya felvételei bizonyítják, hogy járt a vízparton azután, hogy a lány meghalhatott. Tegnap viszont kiderült, hogy már egy erdőben keresik a holttestét. B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka. Elképzelhető, hogy a prostituáltként dolgozó Fanninál történt valami, mert B. László 

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamera felvételei alapján, ráadásul bérelt autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

Nem köröznek BMW-t a rendőrök

Ezek a bizonyítékok tehát arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg a holttestét, eltűntként keresik. Bár a kamerák felvételei azt mutatják, hogy a férfi karjaiban feltehetően holtan fekszik VV. Fanni, amikor kilépnek a házból, B. László tehát továbbra sem ismeri be a gyilkosságot, sőt a BMW-sre terel. A rendőrök válaszoltak a Borstól érkező levélre. Azt írták, továbbra is eltűnt személyként keresik a volt Való Világ sztárt és nem köröznek más autót, tehát német rendszámú BMW-t sem.