Megöltek egy férfit Rácalmáson, a rendőrök keresik a feleségét

Kazah feleség
A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a képen látható Godo Aizada 41 éves kazah állampolgár ellen.
Vágólapra másolva!
Megöltek egy férfit Rácalmáson, a rendőrség keresi az áldozat feleségét - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a 43 éves férfit hétfőn kora délután holtan találták az otthonában. A rendőr szerint gyilkosság történt.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a képen látható Godo Aizada 41 éves kazah állampolgár ellen. Forrás: www.police.hu

Az üggyel kapcsolatban elfogatóparancsot adtak ki a férfi 41 éves, kazah állampolgárságú felesége, Godo Aizada ellen.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.