Orbán Viktor: A csúcsnak vége, a harc folytatódik

Orbán Viktor
Brüsszel, 2017. december 15. Orbán Viktor miniszterelnök érkezik az uniós országok állam- és kormányfőinek csúcstalálkozójára Brüsszelben 2017. december 15-én, a kétnapos tanácskozás második napján. (MTI/EPA/Stephanie Lecocq)
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta a legújabb videójában: szeretne köszönetet mondani azoknak a magyaroknak, akik részt vettek a nemzeti konzultációban. Kölcsönadták nekünk, nekem az erejüket, s lehetővé tették, hogy ezen a csúcson, különösképpen tegnap éjszaka sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették - mondta.
Vágólapra másolva!

A csúcsnak vége, a harc folytatódik - ezzel a címmel tette ki utolsó videóját a brüsszeli EU-csúcsról péntek 16 óra előtt Orbán Viktor miniszterelnök. Mint mondta, a pénteki találkozónak komoly tétje volt Magyarország számára, ezért köszönetet mondott mindazoknak, akik elmondták véleményüket a nemzeti konzultációval kapcsolatban.

"Lehetővé tették, hogy ezen a csúcson - különösen tegnap éjszaka - sikerüljön visszaverni azokat a támadásokat, és elhárítani azokat a rohamokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján ismét megsértették" - mondta.

A videó végén áldott és békés adventet kívánt a magyaroknak Orbán Viktor. Hozzátette: ami 2018-at illeti, arról csak annyit mondhatok Önöknek: "Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!"