Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a [email protected] címre.
Vágólapra másolva!

Kedden estig többórás napsütés valószínű, majd este a Dunántúlon megnövekszik a felhőzet, és kisebb havazás is kialakulhat - írja a Köpönyeg.hu. Marad a hideg téli idő +1 fok körüli maximumokkal.

Szerdán erősen felhős, több helyen tartósan ködös időre van kilátás. A nyugati tájakon főleg hajnalban, reggel szállingózhat a hó. -1 és +3 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Csütörtökön fokozatosan beborul az ég, és egyre többfelé számíthatunk csapadékra: eleinte mindenhol havazás valószínű, majd nyugaton havas eső, eső is lehet. Az ÉNy-i szél megerősödik. A délutáni órák hőmérséklet +2 fok körül alakul.

Pénteken marad a borongós idő, többfelé csapadékkal: ekkor már nagyrészt eső, havas eső várható, de ÉK-en végig maradhat a szilárd halmazállapot. Viharossá fokozódhat az ÉNy-i szél. 1-7 fok közé enyhül a levegő.

Szombaton marad az erősen felhős idő, a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből szórványosan alakulhat ki havazás, hózápor.

Vasárnap, Szenteste napján változóan felhős idő ígérkezik, több helyen napsütéssel. Elvétve előfordulhat hózápor, vagy hószállingózás.

Boldog névnapot kívánunk!

December 19. az év 353. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 12 nap van hátra.

Ma a Violákat köszöntjük.

A Viola latin eredetű női név, mely az ibolya virág (Viola arvensis) latin nevéből származik, és sok nyelvben vált női névvé.

Heti mozipremier

  • Ferdinánd
  • Jumanji - Vár a dzsungel
  • Kaotikus karácsony
  • Doktor Knock
  • 24 óra a halálig
  • Loving Vincent