Újabb gyilkosság történhetett VV Fanni lakóparkjában

2017.12.21. 11:11

A luxuslakóparkhoz közeli romos épületben egy középkorú nő holttestére bukkantak a rendőrök. Korábban egy eszkortlány is meghalhatott a lakóparkban a Bors szerint.

VV. Fanni november 20-án tűnt el. Sokáig úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a korábbi ValóVilág-szereplő holtteste, hiszen

a gyilkossággal gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub elnöke dunaújvárosi, ráadásul az autópálya felvételei azt bizonyítják, hogy járt a vízparton azután, hogy a lány meghalhatott. B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka. Elképzelhető, hogy Fanninál történt valami, mert

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamera felvételei alapján, ráadásul az autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

Még mindig eltűntként keresik

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg a holttestét, eltűntként keresik. A férfi nem ismerte be a gyilkosságot, így a nyomozóknak kell megtalálniuk a testét, vagyis a legfőbb bizonyítékot.

Ügyfelem, a hírekkel ellentétben, tett vallomást, de nem azt, amit a rendőrség hallani akar. Elismeri, hogy volt kapcsolata Fannival, de az emberölést nem ismerte el"- mondta el az ügyvédje a Borsnak.

VV FanniForrás: vipzone.reblog.hu

Van olyan, aki konkurenciaharcra gyanakszik.

A lakóparkban akkoriban azt beszélték, hogy több, lányokat futtató is aktívan üzletel, és a rivalizálás, a kapzsiság vezetett a tragédiához. Nagyon jól megélt ebből Fanni, az biztos. Úgy tudom, neki nem volt főnöke, maga intézte a bizniszt, de mivel ez a szakma is elég 'kicsi', elképzelhető, hogy voltak átfedések a kuncsaftok között, és az is, hogy volt, akinek ez nem tetszett"- mondta egy neve elhallgatását kérő nő a Borsnak.

A lap azt írja, egy másik gyilkosság is felkavarta a lakókat, csak az nem kapott akkora figyelmet, mivel kevésbé ismert az áldozat. December 12-én a lakópark bejáratánál, a Turóc utcai romos épületben találták meg egy 43 éves hajléktalan nő holttestét.

Őt gyakorlatilag agyonverték.

A rendőrségnek ebben az ügyben is van gyanúsítottja, akit már el is fogtak. Ugyanakkor a Bors szerint a luxuslakóparkban korábban is meggyilkoltak egy eszkortlányt, akiről eddig senki sem beszélt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK