A Soros-hálózat vidéki terjeszkedése nemzetbiztonsági kockázatot jelent

Vágólapra másolva!
Nem szabad alábecsülni, amit a migránsok betelepítéséért harcoló Soros-hálózat és az általa fizetett politikai és civil erők jelentenek Magyarországra nézve - mondta a 888.hu-nak adott interjújában Németh Szilárd. Az országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke arról is beszélt, hogy a Soros-hálózat vidéki terjeszkedése, a magyar érdekekkel való ütközése miatt nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.
Vágólapra másolva!

A Magyarország ellen indított három európai uniós kötelezettségszegési eljárás, illetve azok magasabb fokozatba kapcsolása mind összefüggésben áll a Soros-terv végrehajtásával. A Soros-egyetemen, a CEU-n képzik ki azokat, akiket aztán elhelyeznek a Soros-tervet végrehajtó politikai, kulturális, tudományos vagy civil szervezetekhez, ezért Brüsszel a Soros-egyetemet védi.

Napnál világosabb, hogy szoros együttműködés van a magyar ellenzéki pártok és Soros hálózata között. Nem csak a balliberális pártokról van szó, hanem már csatlakozott hozzájuk a Jobbik is - erről is beszélt Németh Szilárd a 888-nak.

A teljes interjút a 888-on olvashatják.