Máris kiadó VV Fanni lakása

vv fanni
Vágólapra másolva!
A Bors információi szerint máris kiadó az a lakás, ahol nagy valószínűséggel VV Fannit megölték. Kolléganője szerint a 24 éves lány még mindig élhetne, ha ésszel dolgozik.
Vágólapra másolva!

A mai napig nem került elő a november 20-án eltűnt 24 éves Novozánszki Fanni, akinek jó ideje már csak a holttestét keresi a rendőrség. Feltételezett gyilkosának, B. Lászlónak pedig az ügyészség további kilencven nappal meghosszabbította az előzetes letartóztatását.

A ValóVilágból megismert lány jó ideje prostituáltként élt egy luxuslakóparkban, ahonnan az ájult vagy élettelen testét – a kamerafelvételek szerint – a gyanúsított férfi az ölében vitte el. A rendőrség a nyomozás első lépéseként felforgatta az eltűnt lány lakását, napokig pecsétje őrizte az ajtót. Aztán december közepén a szülők összepakolhatták a lány személyes tárgyait. Az édesanyát megviselte, hogy a lánya egykori otthonában mindent grafitpor borított, ami az ujjlenyomatok vételéből maradt.

Fanni ruháit zsákokba csomagolták és elhozták. Gyakorlatilag átadták a főbérlőnek.

VV Fanni Forrás: RTL

Fanni állítólag zsarolásos ügybe keveredett

Mint kiderült, a lakás tulajdonosa alig pár héttel azután, hogy bérlőjét halottnak vélte a rendőrség, újra meghirdette az ingatlant. Minderről VV Fanni kolléganője számolt be a Borsnak, aki sok lányhoz hasonlóan a Marina parton lakik.

"Miután a rendőrség lezárta a lakásban a nyomozást, a tulajdonos kinyitotta Fanni anyukájának a helyszínt, hogy ki tudja pakolni. Azt persze nem tudom elmondani, hogy kié volt a lakás, gondolom, ő sem szeretné, hogy kiderüljön, mert az igencsak megnehezítené az üzletet" – mondta az egykori valóvilágos kolléganője, aki a neve elhallgatását kérte, mert nem akar bajba kerülni.

"Sokan beszélik, hogy ha idáig nem került elő, akkor sajnos már nincs életben. Fannival egyébként nem volt semmi gond, kedves lány volt, csak hát gyakran nem gondolkozott.

– folytatta a lány, aki a történtek ellenére is biztonságban érzi magát a kétes hírű környéken.

"Elég vegyes a társaság itt a lakóparkban. Van járőrszolgálat, de úgy tűnik, nem sokat ért. Én biztonságban érzem magam, mert fel van szerelve a lakásom. Ha valaki észnél van, és nem tesz meg mindent a pénzért, megtalálja az arany középutat. Fannit csak a pénz érdekelte és a saját céljai. Összekeverte a munkát a magánélettel, és ez volt a hibája" – mondta az ott dolgozó nő, majd azt is elárulta, hogy szorgalmasnak kell lennie annak, aki luxuskörnyezetben szeretné fogadni a vendégeit. A Marina parti lakások ára rezsivel együtt átlagosan havi 260 ezer forintba kerül.

Egy bűncselekmény leviszi az árat

A vásárlókat vagy bérlőket gyakran elriasztja, ha kiderül, hogy a házban, lakásban haláleset történt. Az emlékek persze később halványulnak, egy betörés vagy tűzeset fél év múlva feledésbe merül, de egy gyilkosság aligha. Sokaknak még a település nevéről is a bűncselekmény jut az eszébe. Egy ilyen történet nagyon lehúzhatja az árakat. Amerikában egyébként az ingatlanosnak kötelező a vásárlót tájékoztatni a ház múltjáról, Magyarországon azonban nincs ilyen szabály.