Kirúgták a szexbotrányba keveredett katasztrófavédelmi igazgatót

2018.01.03. 15:17

Egyik fiatal beosztottja szerint magáról készített pornófelvételeket és obszcén üzeneteket írogatott neki szolgálati telefonjáról az egyik megyei katasztrófavédelmi igazgató, akit kirúgtak - írta meg a Lánglovagok alapján a Pesti Srácok.

Annyira vágyom rád, hogy ha végre jól megb***hatlak, akkor úgy fog spriccelni rád a sok g*ci, mint a kitörő vulkánból a láva! Most is áll a f**kam, tele van vérrel, hogy majd elájulok! De ha végre megk***lak, akkor majd Te ájulsz el!" - írta az egyik megyei katasztrófavédelmi igazgató fiatal női beosztottjának a Lánglovagok szerint.

"Igibacsi" akcióban

A lánynak tetszett a dolog, és összejöttek. "igibacsi"-ként mentette el a férfi számát, de amikor megtudta, hogy nem ő az egytelen nő az ezredes életében és esze ágában sincs elhagyni őket érte, szakított vele és felmondott. Ez októberben történt.

A férfi ekkor megfenyegette, hogy "jobban teszi, ha hallgat".

A lány viszont kitálalt. Azt mondta, munkaidőben rendszeresen fogdosta a főnöke, miközben obszcén szavakat használt. Egyszer pedig még le is feküdtek egymással az egyik irodában, méghozzá munkaidőben. 

A neve elhallgatását kérő lány elárulta, azért mondta el, mert azt szeretné, ha mással nem történne ilyen. Ugyanakkor nem csak újságíróknak beszélt erről, levelet írt a főigazgatónak, a férfi főnökének. 

Tudomása szerint korábban Góra Zoltán látókörébe került az igazgató szexuális kicsapongása, de érdemi intézkedést nem tett, csak annyit mondott neki, hogy ne tartson szeretőt" - olvasható a tűzoltó szakportálon.

Kirúgták az igazgatót

A levél után kirúgták az ezredest.

Az ügyben érintett nő levelének kézhezvételét követően a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója haladéktalanul lépéseket tett. A mai napon megtörtént az érintett vezető személyi felelősségre vonása, aki a holnapi naptól nem tölt be vezetői pozíciót és távozik a katasztrófavédelemtől"

-  olvasható a a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közleményében.