Ezért viselkedett Havas Henrik alpári módon

Havas Henrik elhagyja az z ATV-t
Vágólapra másolva!
Havas Henrik botrányosan viselkedett Simicska Lajos televíziójában, ahol Kálmán Olga kérdezte őt a szexuális zaklatási ügyeiről. A történtekről két pszichológus is elmondta a véleményét, akik szerint a bukott Jobbik-propagandista Havas a legjobb védekezés a támadás taktikát alkalmazta.
Vágólapra másolva!

Ritkán látható, nevetséges és abszurd veszekedés alakult ki Simicska Lajos tévéjében a két, egyébként hűséges fegyverhordozó, Kálmán Olga riporter és a Vona Gábor-propagandakönyv szerzője, Havas Henrik között. Kálmán Olga a zaklatásokról kérdezte főleg Havast, Havas ennek nem örült, különösebben nagy meggyőződéssel nem is merte cáfolni, igaz, néha tagadott.

Pszichológusokat kérdeztek Havas Henrik botrányos viselkedéséről Forrás: Origo

A hírek ne a Havasról szóló vádak legyenek

A Bors szerette volna megkérdezni az érintetteket a történtekről, de Kálmán Olgát nem érték el, Havas Henrik pedig nem akart nyilatkozni. Megkérdeztek viszont két pszichológust Havas viselkedéséről. „A legjobb védekezés a támadás. Az interjú alatt végig a mucikámozással és az ellenőrizhetetlen történetek közlésével igyekszik a másikat érzelmileg kibillenteni, kiborítani, hogy

a hírt a riporter reakciói, s ne pedig a róla szóló vádak jelentsék

- mondta Hevesi Kriszta.

Egy másik szakértő is hasonlóan vélekedik. „Nyilvánvaló, hogy már az interjú elején felvette azt a szerepet, hogy neki ehhez az egész ügyhöz semmi köze, túlzott agressziója és indulatai azonban még a vele szimpatizálókból is ellenérzéseket válthatnak ki" – mondta dr. Rusz Edit.

Valaki hazudik

Egyébként ebben a beszélgetésben Havas Henrik azt állította, hogy Kálmán Olga viccelődött neki telefonon a zaklatásokkal, ordenáré és alpári módon, míg Kálmán Olga szerint ez nem igaz. Mindketten ragaszkodtak a saját verziójukhoz,

tehát legalább egy közülük hazudik.

Ami biztos: Havas Henrik rengetegszer hazudott, a zaklatási botrányában többször is összeszedtük, mennyiszer nem mondott igazat.

Kálmán félti a helyét?

Felmerül a kérdés persze, miért veszett össze Simicska Lajos tévéstúdiójában Simicska Lajos két propagandaembere. Az idézett beszélgetésrészlet után ugyanis nem lett kedvesebb a hangnem. Havas, a balliberális kedvenc és Jobbik-reklámember láthatóan nincs jó állapotban, ezen nem csodálkozunk, hiszen nyilván arra számított, ezt is megússza, mint annyi minden mást az életében. Hogy Kálmán Olga ennyire támadta Havast, arra egyetlen magyarázatot tudunk mondani: félti a helyét.

Kálmán Olga féltheti a helyét a Simicska-tévében Forrás: hirtv.hu

A műsorának drámaian rossz a nézettsége, a rivális, másik ellenzéki beszélgetőműsort ugyanabban az időben az ATV-n több mint kétszer annyian nézik rendszeresen.

Nyilván attól retteg Kálmán Olga, hogy odahozzák Havast, először a csatornához, aztán esetleg a helyére.

És azt meg végképp tudja Kálmán Olga, hogy minden hónapot meg kell becsülni. A várható, áprilisi Jobbik-kudarc után Simicska nem fogja megtartani médiabirodalmát, mi is írtunk arról, hogy menekülését készíti elő, médiumait pedig árulni próbálja. Vagyis, addig kell Simicskától pénzt kiszedni.

A Riposton egyébként már szavazni is lehet arról, hogy Havas Henrik vagy Kálmán Olga hazudott-e. IDE kattintva ön is szavazhat!