Megfenyegették a HETI TV-t

2018.01.12. 11:42

A T-Com szolgáltatása keretében országosan is látható a héttől Magyarország első zsidó közösségi televíziója, a Heti TV. A televízió fenyegető üzeneteket is kapott. 

Miután a mostani héttől a T-Com kötött megállapodás alapján még több háztartársban lett fogható Magyarország első zsidó közösségi televíziója, rengeteg észrevétel érkezett a szerkesztőségbe. A sok pozitív hozzászólés mellett, sajnos a televízió több fenyegetést is kapott, de ezek kisebbségben voltak a hozzászólások között. A televíziót a UPC szolgáltatásán keresztül egyes budapesti kerületekben, a MINDIG TV révén országosan lehet fogni. 

 A televízió egyébként interneten a világ minden országában látható, így az egyetlen olyan magyarországi televízió, amit a világ minden országában nyomon lehet követni. 

Egyre több magyar háztartásban látható hazánk első zsidó közösségi televíziójaForrás: Origo

Óránként vannak híradók

A Heti TV-n reggelente a Pirkadat politikai magazin müsor vendég műsorvezetőkkel látható. Az adás a reggeli műsorsávban az egyik legnézettebb politikai műsor. A televízióban minden órában vannak híradók, valamint naponta egyszer van híradó angol, német, francia, héber és kínai nyelveken. A televízió másik nagyon nézett műsora 7 órás vendég című esti interjúműsor.

Mint arról az Origo elsőként beszámolt, 2016. december 1-től elindul Magyarország első zsidó közösségi televíziója a UPC budapesti programcsomagjában. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK