A Soros-hálózat folytatja Magyarország elleni támadásait

Brussels Belgium ECONOMY economics FORUM DEBATE SPEECH EVENT Brussels economic forum EUROPE EUROPEAN EUROPEAN UNION European Union Flag George Soros Open Society Foundations Soros Fund Management LLC business magnate philanthropist author Hungary ????t? S
Soros György
Vágólapra másolva!
A Fidesz szerint a "Soros-hálózat" 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.
Vágólapra másolva!

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

A "Soros-hálózat" Magyarország elleni támadásai közé sorolta a jelentős részben "Soros György által fizetett" amerikai demokrata szenátorok Magyarországot elítélő jelentését, a brüsszeli "magyarellenes vitanapot", a magyar jogállamiság helyzetéről jelentést készítő európai parlamenti képviselő, Judith Sargentini budapesti látogatását, valamint a "Soros-egyetemen" tartott "migránspárti konferenciát".

Budai Gyula szavai szerint a "Soros-hálózat" ott volt a héten a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. ügyében is a bíróságon.

Soros György, bevándorláspárti milliárdos Forrás: AFP/SOOC/Alexandros Michailidis

A fideszes politikus arra is kitért, hogy szintén ezen a héten érkezett meg Brüsszelből a kvótaperrel kapcsolatos értesítés.

- tette hozzá, megjegyezve, hogy szerinte a "Soros-hálózat" tagjai mindent meg fognak tenni a jogszabály eltörléséért, mert az

Budai Gyula arra kérte a kormányt, hogy hozzon olyan döntéseket, ha kell, törvényeket, amelyek megakadályozzák a "Soros-hálózat" tevékenységét.

Vona tájékozódhatna jobban

Azzal kapcsolatban, hogy a Jobbik 1300 menekült befogadásának ügyében a parlament rendkívüli ülésének összehívását javasolja, a kormánypárti képviselő azt mondta:

nem lenne hátrány, ha Vona Gábor Jobbik-elnök jobban tájékozódna.

- hívta fel a figyelmet. Budai Gyula azt is kijelentette: