Magyarázkodott a véres autó miatt VV Fanni feltételezett gyilkosa

2018.01.16. 10:46

A Ripost információi szerint Siófokon átöltözött B. László, aztán az autót visszavitte az autókölcsönzőbe, ahol feltűnt a tulajdonosnak, hogy véres. Hívta a rendőröket.

VV Fanni november 20-án tűnt el. Sokáig úgy képzelték, hogy a Dunában lehet a korábbi Való Világ-szereplő holtteste, hiszen

a gyilkossággal gyanúsított volt MSZP-s exjelölt,

a kulcsi evezősklub elnöke dunaújvárosi, ráadásul az autópálya felvételei azt bizonyítják, hogy járt a vízparton azután, hogy a lány meghalhatott. B. László egy bérelt autóval ment el a lányhoz éjszaka.

VV FanniForrás: --

Elképzelhető, hogy Fanninál történt valami, mert

egy luxuslakópark toronyházi lakásából az ölében vitte le a holttestét a kamera felvételei alapján, ráadásul az autójában pajszert, fegyvert, kötelet és vérnyomokat is találtak.

Ez történhetett 

B. László először az egyik barátjától bérelt autót, aminek előbb a hátsó ülésére, majd a csomagtartójába tette a lány holttestét, és a Balaton felé indult. Siófokon átöltözött, és hazament  Dunaújvárosba.

Elképzelhető, hogy a Balatonnál szabadult meg a lány testétől, átöltözés előtt.

B. László az autót november 21-én, tehát másnap visszavitte a budapesti autókölcsönzőbe azután, hogy megpróbálta eltüntetni a vért belőle, de nem sikerült. A szalonban rákérdeztek, miért lett véres - írta meg a Ripost.

Azt mondta, elütött egy vadat, a tetemet pedig a csomagtartóba tette.

Régi ismerőse nem hitt neki. Hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. 

Továbbra is eltűntként keresik

Forrás: RTL

B. László a kamerafelvételek ellenére, amelyeken látszik, hogy egy holttestet cipel,tagadja, hogy köze van VV Fanni meggyilkolásához, sőt megpróbálta másra terelni a gyanút.

Ügyfelemet folyamatosan kihallgatják, együttműködik. A bűnrészességet igen, de az emberölést továbbra sem fogja beismerni. Egy dolgot tudni kell, itt azért keresnek egy német rendszámú BMW-t is, de nyilván erről a rendőrség többet tud mondani. Ez egy egészen más autó, mint amit megtaláltak a nyomozók. Ügyfelem nem BMW-t bérelt"

- mondta dr. Brodmann Péter, a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ügyvédje a Borsnak.

Amikor azt kérdezték tőle, lehetséges-e, hogy többen is részt vettek a volt Való Világ-sztár eltűnésében, és a BMW-s követhette-e el a gyilkosságot, az ügyvéd egyértelmű választ adott:

Bingó. Így van. Ezért nem ismerte el az emberölést ügyfelem."

A BRFK-n cáfolták, hogy keresnének egy BMW-t.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a lány már nem él, de amíg nem találják meg földi maradványait, eltűntként keresik. VV Fanni egyelőre nincs meg. A nyomozókra vár a feladat, hogy megtalálják a legfőbb bizonyítékot, a holttestét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK