Tagadja, hogy megölte a babáját a pásztói anya

2018.01.16. 16:14

Hosszú órákra eltűnt H. Mónika az újévi buliból. Nem tudni, hogy ez alatt az idő alatt, mit csinált. A Ripost információi szerint a rendőröknek azt mondta, ekkor szülte meg a gyereket és otthagyta az utcán, de nem ő végzett vele és nem is darabolta fel. 

Sok az ellentmondás és a furcsaság a Pásztón történt csecsemőgyilkosságban- írja a Ripost. H. Mónika tagja, hogy végzett volna a gyerekével.

Forrás: Police.hu

A test azóta sincsen meg, pedig keresőkutyákat is bevetett a rendőrség. 

Sokkal könnyebb a bizonyítási eljárás, ha megtalálják a kisbaba testrészeit. Anélkül orvosszakértői véleményekre lehet alapozni" - mondta a bulvárlapnak dr. Kamarás Péter jogi szakértő és azt is hozzátette, hogy ilyen esetekben elmeorvos is megvizsgálja a gyanúsítottat. Az orvosok véleménye alapján lehet megállapítani, mennyire életszerű a gyanúsított védekezése.

A pásztói csecsemőgyilkossággal megvádolt asszony a terhességét nem csak a férje előtt titkolta, de a legjobb barátnőjének is hazudott. Neki azt mondta, pár hónapos korában elvetélt. Ahogyan már megírtuk, január elején egy pásztói anya megölte újszülött gyerekét. A gyilkosság úgy derült ki, hogy egy kutya bevitte a gazdája házába a csecsemő levágott fejét. H. Mónika jelenleg őrizetben van.