Sorosék zsebprovokátora megint leöntött festékkel egy állami épületet

Gulyás Mártonék anarchista csapata a rendőröket is semmibe vette
Vágólapra másolva!
Gulyás Márton, ha éppen nem a magyar demokrácia jövőjét menti meg, akkor állami épületeket fest össze, próbál tönkretenni Mert az amúgy nagyon demokratikus. Tavaly tavasszal a Sándor-palotát – járulékos veszteségként pluszban még néhány rendőrt – öntötte le festékkel, most pedig az Állami Számvevőszék épületének esett neki. Soros György fizetett provokátora annyira beleélte magát az újabb akcióba, hogy nem vette észre, hogy a haverjaival egy éttermet is összekent.
Vágólapra másolva!

Gulyás Márton, a közismert provokátor néhány társával szerda kora délután megrohanta az Állami Számvevőszék Apáczai Csere János utcai székházát és narancssárga festékkel locsolta végig. A több tíz liternyi festékből bőven jutott a homlokzatra, az üvegfelületekre, sőt az ÁSZ szomszédságában működő étterem falaira is. Gulyásék

a nagy demokráciamentésben ugyanis nem vették észre, hogy az állami szerv épülete meddig tart.

Sebaj, járulékos veszteség, ráadásul valamennyivel jobb is, mint amikor tavaly áprilisban a Sándor-palotát dobálták meg, és ekkor néhány rendőrt is arcon öntöttek festékkel. Gulyás Márton – Soros György egyik nagy hazai kedvence – végül hosszas kérlelés után engedett a kiérkező rendőröknek és felhagyott a festegetéssel.

Gulyás Mártonék anarchista csapata a rendőröket is semmibe vette

Ekkor tudtuk meg tőle, hogy azért találta ki a mai akciót, mert ez az intézmény a Soros-aktivista szerint az ország ellensége.

Mindenkit felszólított arra, hogy fesse narancsra az épületet.

Az ÁSZ mellett utalt az ügyészségre és a nemzeti bank épületére, de arról nem beszélt, hogy ezek lesznek-e a következő célpontjai. Vagyis újabb állami épületeket akar tönkretenni, újabb kárt akar okozni az államnak. Sorostól ugyanis erre kapja a pénzt.

Gulyás ellen szabálysértési eljárás indul. A kár, a szomszédos épületével együtt, milliós nagyságrendű.