Eltemették a rákoskeresztúri mészárlás áldozatát

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ bűntény helyszíne bűnügyi helyszínelő erőszakos bűncselekmény Foglalkozás gyilkosság helyszínelés lezárt terület SZEMÉLY
Budapest, 2018. január 7. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2018. január 7-én a XVII. kerületben az Újlak utcában, ahol lelőttek egy férfit. A gyilkosság után a 26 éves támadó a fegyverét maga ellen fordította, a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol életét vesztette. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Fehér koporsóban vitték utolsó útjára az Újlak utcai gyilkosság egyik áldozatát, É. Vivient. A szertartáson a szűk családi kör vett részt, és ott volt Vivien rab rokona is - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Vivien, és az őt meggyilkoló Cs. Norbert egy baráti körhöz tartozott, ezért sok közös ismerősünk is megjelent a nő temetésén. Ők korábban azt mondták, nem tartották agresszívnak Norbertet, és nem tudták elképzelni, hogy képes bántani egy nőt- írja a Bors.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A református szertartáson a lelkész úgy fogalmazott, hogy

a legnehezebb helyzetben Laura van, Vivien két és fél éves lánya, aki majd egy életen át fogja hordozni a tragédia emlékét.

A ravatalozóban a lelkész felolvasta a családtagok búcsúját, amiben elmondták, hogy az együtt töltött időt soha semmi sem pótolhatja és köszönetet mondtak Viviennek azért, hogy velük élt.

Amikor a koporsót a föld alá engedték, a családtagok elsírták magukat. Mivel Vivien édesanyja képtelen volt elviselni a fájdalmat, vittek neki egy széket.

A nő testvére az első sorban hangosan sírt, az apja zokogva segített betemetni lánya sírját.

A gyászolók között feltűnt egy férfi, akit vezetőszáron, megbilincselve kísértek a büntetés-végrehajtás emberei.

Csak nagyon közeli, egyenes ági hozzátartozóknak engedélyezik az ilyen eltávozást, feltételezhető hogy Vivien testvére vagy féltestvére.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Ahogy az Origo megírta, január 7-én, hajnalban Cs. Norbert felment volt barátnője, Vivien Újlak utcai házába és lelőtte a nő új barátját. Viviennek kiment az utcára úgy, hogy a nő a kezében fogta 2 és fél éves lányát, Laurát. Rálőtt Vivienre, majd magával is végezni akart Norbert. Később a kórházban mindketten belehaltak a sérüléseikbe. Laurát, aki túlélte anyja meggyilkolását, valószínűleg a nagyszülei fogják felnevelni.