Hó és eső is lehet a hétvégén

2018.01.20. 09:00

A hétvégén többfelé várható csapadék, nyugaton inkább esőre, máshol havazásra, havas esőre kell számítani.

Szombaton napközben gyakran lesz erősen felhős az ég. Estefelé északon vegyes halmazállapotú csapadékra számíthatunk. Egyelőre marad az enyhe idő: reggel 0, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Vasárnap eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd délutántól nyugat felől szakadozik a felhőzet. Többfelé várható csapadék: nyugaton eső, máshol havazás, havas eső.
Főleg a Budapest-Miskolc vonal tág környezetében lehet megmaradó hó. Délutántól megerősödik az északnyugati szél. Reggel -3 és 0, délután 0 és +5 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn változóan felhős időre számíthatunk, esetleg elvétve szállingózhat a hó. Reggel -10 és -2, délután -2 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk. Kedden a nap első felében borongós idő ígérkezik vegyes csapadékkal, délután csökken a felhőzet. Reggel -3, délután +3 fok lehet.

Szerdán és csütörtökön is változóan felhős, párás, néhol tartósabban ködös idő valószínű. Komoly csapadék nem lesz, csak néhol lehet ködszitálás. Reggelente -2, délutánonként +3 fok várható.