Mínuszra ébred az ország

2018.01.23. 04:04

Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.

Kedden erősen felhős, délelőtt borult lesz az ég - írja a Köpönyeg.hu. A nap első felében a Nyugat-Dunántúlon havas eső, gyenge eső, máshol kisebb havazás, hószállingózás várható. A Tiszántúlon nem valószínű említésre érdemes csapadék. Reggel -3, délután +2 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán reggelre sokfelé képződik köd, melynek egy része ÉK-en tartósan megmaradhat. Máshol változóan felhős időre számíthatunk. ÉK-en mindössze 0, máshol +6 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön változóan felhős, párás, eseménytelen idő ígérkezik. Csapadék nem lesz. Reggel gyenge fagy, délután 1-8 fok várható.

Pénteken erősen felhő, ÉK-en párás időre van kilátás. A déli szél többfelé megerősödik. +10 fok köré enyhülhet a levegő (de ÉK-en csak 3-4 fok valószínű).

Szombaton erősen felhős, párás idő várható, komoly csapadék nélkül. Reggel 0, délután +5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Boldog névnapot!

Január 23. az év 23. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 342 (szökőévekben 343) nap van hátra.

Ma a Rajmundokat köszöntjük.

A Rajmund germán eredetű férfinév, jelentése: isteni tanács, döntés + védelem. Női párja: Rajmunda.

Heti mozipremier

  • Az útvesztő: Halálkúra
  • Három óriásplakát Ebbing határában
  • A világ összes pénze
  • A cukrász
  • A hentes, a kurva és a félszemű