Újabb leleplező fotók: pénzt kunyerált Simicska Lajostól az LMP

Vágólapra másolva!
Nemcsak Hadházy Ákos, de a legtöbb LMP-s kulcsfigura is ott volt azon a gondosan titkolt, késő éjszakába nyúló egyezkedésen, ahol lényegében pénzért eladták, Simicska Lajos gyámsága alá helyezték az LMP-t. A találkozón tulajdonképpen megállapodtak az LMP vezetői Simicskával, hogy mennyi pénzt kapnak tőle. A Ripost leplezte le, hogyan korrumpálják saját pártjukat Simicskával az LMP-s vezetők.
Vágólapra másolva!

Az LMP társelnöke, Hadházy Ákos titokban megegyezett Simicska Lajos vezérkarával. Mondhatnánk úgy is, hogy eladta az üzletembernek a pártot. A legújabb fotók azt is bizonyítják, hogy Hadházy nem volt egyedül a párt kiárusításánál! A konspiratív módszerekkel megszervezett találkozón

ott voltak az LMP legfontosabb „háttéremberei", a korábbi pártelnök Schiffer András

és a párt eszmei atyjának tekintett Lányi András is.

Schiffer András, az LMP volt elnöke is részt vett a titkos találkozón Forrás: Ripost

Ott volt továbbá a pártvezetőségből a párt korábbi főpolgármester-jelöltje és szóvivője Csárdi Antal is.

Csárdi Antal sem maradt távol Forrás: Ripost

A sürgős teendők megbeszélése végett magukkal vitték az LMP egyéb médiavezetőit is.

Lányi András, az LMP szellemi atyja is ott volt a pénzkunyeráláson Forrás: Ripost

A Ripost szerint az LMP-s delegáció közvetlenül Simicska legfontosabb vezérkari embereivel egyezett meg a részletekben,

hogyan és mekkora mértékben, mennyivel támogatja majd az oligarcha a pártot

a behódolásért cserébe. Faragó Csaba Simicska-pénztáros, valamint a kétes hírű üzletemberből - a Magyar Nemzetre kényszerített - médiamogullá átvedlett Schlecht Csaba is ott volt.

Az együttműködés kiindulópontja a már „bedarált" Jobbik példája, az a kézi irányítás, amellyel Simicska dirigálja a pártot, a plakáthelyek filléres bérlésétől a tulajdonátadáson át a politikai direktívákig. Beleértve természetesen a Simicska-média csatasorba állítását is. Az LMP és Simicska Lajos közötti összekötőnek Hadházy Ákost nevezték ki. Olyasfajta futárszerepet játszik majd a pártban, mint Simicska kedvenc ügyvédnője, Varga-Damm Andrea a Jobbikban.

Hadházy úgy fél a kérdésektől, mint ördög a tömjénfüsttől

Mint arról korábban beszámoltunk, Hadházy Ákos úgy fél a rá és Simicska Lajos jobbikos oligarchára vonatkozó kérdésektől, mint ördög a tömjénfüsttől. Ha erről érdeklődnek az LMP társelnökénél, a politikus robothangra vált, az arca lárvaszerű lesz, és hosszú percekig ugyanazt az egy mondatot ismételgeti.

Hadházy Ákos és Vona Gábor is titkokban távozott Forrás: Ripost

Az LMP-ben korábban alig néhányan tudhattak csak arról, hogy Hadházy a Simicska-klán összekötője, aki a Jobbikkal való lehető legszorosabb pártszövetséget készíti elő.

Az új fejlemények a tagság döntő része számára egyértelműen azt jelentik, hogy az LMP feladja önállóságát,

és a Jobbikhoz hasonlóan a milliárdos kézi vezérléssel irányított politikai alakulata lesz. Ezért hívták meg a találkozóra Vona Gábort is, aki saját tapasztalatai alapján részletezte miképpen működik a Simicska-féle pártirányítás.