Újabb durva videó Vona Gáborról: kilépne az EU-ból és a törökökkel szövetkezne

Vona Gábor kutya
Vona Gábor kutya
Vágólapra másolva!
Vona Gábor törökországi turnéja során arról beszélt: bízik abban, hogy Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unióból és „valódi testvéreivel", a törökökkel fog össze - írta a Mandiner.hu, és videót is közölt a beszédről.
Vágólapra másolva!

„Nagyon boldogok lennénk, és nagyon bízom benne, hogy

Magyarország minél hamarabb eltávozik az Európai Unió közösségéből, és a valódi testvéreivel fog össze"

- ezt Vona Gábor, a Jobbik elnöke mondta azon a korábbi törökországi előadásán, amelyből a Mandiner már az elmúlt napokban közölt részleteket.

A Jobbik elnöke Törökország uniós tagságával kapcsolatban egy másik előadásában úgy fogalmazott: „Én azt szoktam mondani, hogy nekem végül is mindenféleképpen jó, mert

Ha meg nem lép be Törökország, akkor mi lépünk ki, és akkor összefogunk Törökországgal. Úgy gondolom, hogy Törökországnak kettős küldetése van a világban. Kettős küldetése: van egy iszlám küldetése és van egy turáni küldetése. És ez a kettő összeegyeztethető. Törökországnak az iszlám világ vezető erejévé és a turáni világ vezető erejévé kell válnia".

Vona Gábor kiléptetné Magyarországot a Európai Unióból Forrás: Facebook

Vona szerint az iszlám az utolsó fénysugár

Mint arról korábban beszámoltunk, Vona Gábor Allahot dicsőítő beszéde után újabb kínos videó került elő, amelyben a Simicska-féle párt elnökét „Szürkefarkas Vona!" felkiáltással éljenzik a török szélsőjobboldaliak. A török szélsőjobboldali szervezetet Alparslan Türkes ezredes alapította, egy fotón pedig jól látható, amint a Vona mellett álló muszlim szélsőségesek Alparslan Türkes feliratú sálat tartanak. A csoport egyébként a neonáci Nemzeti Mozgalom Pártjának (MHP) a félkatonai szárnya.

A Híradó.hu nyilvánosságra hozott egy részletet Vona Gábor 2011-ben megjelent önéletrajzi könyvéből, amelyben arról írt, szerinte

az emberiség tradicionális kultúrájának az utolsó védőbástyája az iszlám világ maradt.

Múlt csütörtökön a Mandineren került elő egy felvétel, amelyben Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, törökül tesz hitet Allah mellett. Pénteken szintén a Mandiner közölt egy másik videót, ahol a jobbikos pártvezér azt mondta, hogy a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár.