Ők a világ legzseniálisabb béna bűnözői

Béna rablók
Vágólapra másolva!
A biztonsági kamerák már részei életünknek. A bűnözők is tudják, hogy szinte minden sarkon és utcán van egy, de ez sem rettenti el őket attól, hogy elkövessék a leghülyébb bűncselekményeket. Vagy lehet, hogy egész egyszerűen elfelejtik, hogy figyelik őket. Összeszedtünk néhány tréfás esetet.
Vágólapra másolva!

A 10 leghülyébb és legszerencsétlenebb rablást, vagy inkább rablási kísérletet mutatja be a következő videó.

A rablók többsége valószínűleg tudta, hogy rögzíti a kamera. Volt olyan, aki még azzal is bénázott, hogy felvegyen egy maszkot, mielőtt a kamerába néz.

10. A robbantó

Az egyik videót egy férfi egy bankautomatát akar felrobbantani, de a próbálkozás nagyon balul sikerül, és végül saját magát repíti el.

9. Az irány vektor és Pitagorasz

Egy másik felvételen egy másik férfi is egy ATM-el próbálkozik. Szeretné vontató kötéllel elhúzni egy boltból, de a kötél túl rövid, az automata meg túl messze van, ezért úgy döntött, kötéltoldást használ. Csakhogy a két kötél végét elfelejtette összekötni, így amikor elhajt,

csak az egyik kötelet húzza maga után.

Ez a tolvaj nem adta fel. Egy óra múlva visszatért a helyszínre, de ekkor sem sikerül jól kimérnie a távolságot a kötél és az automata között.

8. Egyenes vonalú egyenletes mozgás

Két rabló egy mozgó kamiont akar kirabolni, úgy, hogy motorral közelítik meg a másik járművet. Ezzel még nincs is baj, de valahogy ki kellene nyitni a raktér ajtaját. Fifikás tolvajaink ezt úgy akarták megoldani, hogy

a hátul utazó átmászik a másik - motort vezető - feje felett, és nyitja is az ajtót.

Az akció akkor bukott meg, amikor a motoros nem tudta tartani a sebességet, megbillent, és elesett. Társa a kamion hátulján ragadt, majd úgy gondolta jobb, ha ő is távozik a hívatlan vendégségből, és leugrott.

7. Mercedesszel mentem lopni

Talán a motorosok ötletétől vezérelve két másik tolvaj is bepróbálkozott egy kamionnál, de ők már nem aprózták el, és egy Mercedesszel tapadtak az előttük haladó kamionra. A kamion befékezett, és a Merci belerohant.

A motorháztetőn kaszkadőrködő tolvaj pedig szó szerint elrepült.

6. A dobozfejű ember

A sarki fűszerest próbálja kirabolni egy fickó. Egy kartondobozt használ maszk helyett, amire elfelejtett lyukakat vágni, így vakon szerencsétlenkedik a boltban. Ritka vicces egy felvétel.

5. Hopp, ez lecsúszott

Trafikot ment lopni az a férfi, aki az anyjától kölcsönvett harisnyát húzta volna a fejére, de kifogott rajta az elasztikus anyag, és akárhogy is próbálta felhúzni,

a gumis ruhadarab lepattant a fejéről.

Többszöri próbálkozás után valószínűleg elszégyellte magát, mert kisétált a boltból.

4. Elhajított kő

A negyedik videót két férfit látunk, épp megérkeznek egy üvegablakhoz, amit kővel próbál betörni az egyikük. Az ablak törhetetlen üvegből van, de legalább jó a ferdeszögű becsapódási irány, és a visszapattanó kő fejen találja a társát. Majd azt is látjuk, hogy

a dobálózó tolvaj nem adja fel, és magát is kiüti a következő dobással.

3. Az üvegajtó

Egy tolvaj egy bevásárló központból próbál meglógni, mikor egy üvegajtó feltartóztatja. Egy másik próbálkozó pedig nem könnyen talál ki az amúgy előtte betört ajtón. Egy bankrabló a befelé nyíló ajtón még bejutott, de kifelé már nem jutott eszébe merre is nyílik az. Egy idős hölgy nyitott neki ajtót.

2. A dugóban

Az utolsó előtti felvételen egy rabló egy taxist akar kirabolni, de a felvételen jól látszik, hogy egy rendőrautó áll mögöttük. A férfi észre sem veszi, mikor a rendőr elindul felé, majd kiszedi az autóból, és letartóztatja.

1. Zuhanás

Az első helyezett videóban a legszerencsétlenebb betörések utolsó másodperceit láthatjuk, amelyeben saját testi épségüket sem sajnálva esnek-kelnek, kúsznak-másznak a tolvajok.