Megtaláltuk a szervizest, akinél VV Fanni telefonja volt a halála előtt

VV Fanni Betti
Vágólapra másolva!
A rendőrség lefoglalta VV Fanni korábbi telefonját, amit egy szervizben találtak meg. Adatokat szeretnének leszedni róla, hogy több bizonyítékuk legyen. Egy másik szervizes, akinek a munkahelyén a nő eltűnése és halála előtt szintén járt a készülék, az Origo megkeresésére azt mondta, hogy nincs sok esély a telefon feltámasztására.
Vágólapra másolva!

- mondta az Origónak az egyik budapesti telefonszerviz dolgozója. A férfi szerint alaplaphibás volt a telefon.

Forrás: RTL Sajtóklub

- magyarázza a férfi az Origónak. Elmondása szerint egy sima telefonszervizben csak akkor tudnak adatokat megmenteni és lementeni egy telefonról, ha azt olyan állapotba tudják hozni, hogy legalább bekapcsoljon.

- mondja a férfi, aki

kizártnak tartja, hogy valaki csak úgy fel tudja támasztani a telefont.

Fanni végül elvitte tőlük a telefont, és átvitte egy másik szervizbe, valószínűleg ott találták meg a rendőrök.

Ahogyan azt az Origo is megírta, nemrég a rendőrök lefoglalták VV Fanni régi telefonját, amit egy szervizben találtak meg. Szeretnének olyan adatokat találni a készüléken, amik a gyilkoshoz vezetnek.

A rendőrség azt feltételezi, hogy Novozánszki Fanni és a gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, aminek nyoma lehet a telefonban.

A valóságshow-ban ismerté vált Fanni tavaly november 20-án tűnt el. Egy ideig eltűntként keresték, majd a nyomozók december elején közölték a családdal, hogy a jelek szerint a lányuk már nem él. Keresték már a holttestet a Dunában, a Budapest és Veszprém közötti erdős területen is, legutóbb pedig már kutak mélyén is, de egyelőre nem sikerült megtalálni.