Kisvárdai támadó: Végre folyik a véred

2018.02.07. 16:56

„Végre folyik a véred"- mondta a kisvárdai fiatal, miután a barátaival rátámadtak a 24 éves Szabolcsra, amiért véletlenül meglökött valakit az egyik helyi szórakozóhelyen- írja a Blikk.

A gyermekeim, Zoé, Szabolcs és Levente együtt indultak bulizni aznap este a baráti társaságukkal, hogy születésnapot ünnepeljenek- mondta a lapnak Jolán, a fiatalok anyja. Szabolcs és barátja, Bálint a földszintről az emeletre tartva az óriási tömegben utat keresve hozzáért véletlenül egy ott bulizó fiatalhoz, ez volt a bűnük- tette hozzá.

Forrás: Police.hu

A fiúk azonnal bocsánatot kértek a meglökött fiútól, aki a társaságával rájuk támadt. A biztonsági őrök mindenkit kidobtak a szórakozóhelyről, Szabolcsot és a barátját, Bálintot is. A kijáratnál már várták őket a banda tagjai, és verekedni kezdtek- írja a Blikk.

Szabolcs odarohant, hogy segítsen a barátján, ekkor került elő a kés. Bálint arcát összekaszabolták, és a nyakán is megvágták. Majd a támadók egyike a fiam után lépett, és hátba szúrta. Most mindketten kórházban fekszenek. Szabolcsot két órán át műtötték. Szerencsére belső szervet nem ért a penge- mesélte tovább Jolán, aki hozzátette, hogy bízik a fiúk felépülésében, és hogy nem marad nyoma a támadásnak.

Felháborító és érthetetlen, hogy egy biztonsági őrökkel védett helyen idáig fajulhatnak a dolgok, ráadásul a mentőt is a gyerekeim hívták, pedig az egész közvetlenül a hely előtt történt. A pub tulajdonosa csak két nappal az eset után látogatta meg a gyerekeket, és még csak be sem mutatkozott- mondta felháborodva az asszony.

Mély megdöbbenéssel, sajnálattal és értetlenül állunk az eset előtt. A rendőrségi nyomozás, illetve a felelősségre vonás minden téren folyamatban van. Jó egészséget kívánva, bízunk a két fiatal mihamarabbi felépülésében! Családjuknak erőt és kitartást kívánunk a Yellowstone Western Pub nevében.- mondták a hely tulajdonosai a lapnak.

A támadó fiatalok elmenekültek a helyszínről, de a rendőrök pár órán belül elfogták őket. Három fiatalkorú ellen folyik nyomozás garázdaság és testi sértés miatt. A késsel támadó 15 éves fiút őrizetbe vették, társai szabadlábon védekezhetnek.