Szél Bernadett Soros zsebében van

Szél Bernadett, LMP
Budapest, 2017. november 6. Szél Bernadett, az LMP egyik vezérszónoka a devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről, az LMP által kezdeményezett vitanapon az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. november 6-án. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával visszaélve próbált bizalmas információkat kikérni a Soros-tervről és a Soros-hálózatról az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett - közölte Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.
Vágólapra másolva!

Németh szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Szél Bernadett "Soros zsebében van". A fideszes politikus véleménye alapján ráadásul nemcsak Szél, hanem egész pártja.

Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke Fotó: Csudai Sándor - Origo

A politikus bemutatta Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökének, Molnár Zsoltnak írt levelét. Ebben a levélben az LMP miniszterelnök-jelöltje kifejtette:

Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem - tudatta Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus felháborítónak nevezte, hogy

Leszögezte: amíg Szél Bernadett a "Soros-tervről" titkosszolgálati információkat akar kiszivárogtatni, addig nem járulnak hozzá ahhoz, hogy részt vegyen az ülésen.

Szerinte

bár már meghívták, Soros még nincs ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, "de az emberei már bent ülnek".

Szél Bernadett, az LMP és Soros György miniszterelnök-jelöltje Forrás: MTI/Kovács Attila

Németh kijelentette:

Magyarország nyomás alatt van.

Példaként említette az ENSZ-dokumentumban megfogalmazottakat, továbbá hogy legutóbb a migráció kapcsán a belga miniszterelnök Magyarország, és a V4-es országokkal szembeni fenyegetését.

Ez is azt jelzi, hogy van "Soros-terv", amelyet nemcsak Brüsszelből, hanem Magyarországon is végre akarnak hajtani - vélekedett a kormánypárti politikus.

Véleménye alapján

Ahhoz pedig, hogy ezeket az embereket eltartsák az emberek nyugdíjának elvételével és adóemelésekkel helyeznének át pénzeket.

A fideszes politikus leszögezte: a magyar emberek ezt nem akarják.

A magyar emberek a népszavazáson és a nemzeti konzultáción is nyilvánvalóvá tették, hogy ne a migránsokkal, hanem a magyar emberek jövőjével foglalkozzon a kormány - emelte ki Németh Szilárd.