Műszaki cikkeket, rézkábeleket, és szerszámokat loptak egy építkezésről

TÖBB BŰNCSELEKMÉNYT IS ELKÖVETTEK DEBRECENBEN 2018. 02. 08., cs - 08:44 Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság A debreceni rendőrök percenken belül elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy építkezésről tulajdonítottak el rézkábeleket, szerszámokat és műszaki cikkeket.
Vágólapra másolva!
A rendőrök perceken belül elfogták azt a két férfit, akik egy építkezésről loptak rézkábeleket, szerszámokat és műszaki cikkeket. Kihallgatásuk során az is kiderült, hogy hat másik debreceni lakásba is betörtek.
Vágólapra másolva!

Tegnap éjjel jelentették be a rendőrségre, hogy két férfi rézkábeleket, szerszámokat és műszaki cikkeket lopott el egy debreceni építkezésről, a Gárdonyi Géza utcából - olvasható a rendőrség oldalán.

A járőrök rövid időn belül a helyszínre mentek, és perceken belül, egy közeli utcában elfogták a két tolvajt, akiket a rendőrkapitányságra vittek és kihallgattak. Mindketten beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy az építkezésről ellopott tárgyakat a közeli utcákban rejtették el.

Forrás: Police.hu

Azt is bevallották, hogy másik hat debreceni lakásba is betörtek, ahonnan bicikliket és szerszámgépeket loptak el.

Forrás: Police.hu

A 40 éves és a 34 éves férfit ezután őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Elelnük lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás.

Elfogásukról felvétel is készült:

Az ellopott szerszámokat, vezetékeket és műszaki cikkeket megtalálták a rendőrök, ahogy a korábbi betörésekből származó tárgyak egy részét is.