A gyilkosok ujjairól kellett lenyalnia halott szerelme vérét

2018.02.14. 10:53

Órákig tartottak fogva egy nőt, amíg a szerelmét kivégezték Dövényben. Később le kellett nyalnia a gyilkosok ujjairól a párja vérét. A férfit azért ölték meg, mert a támadók szerint nagyképű volt - írja a Blikk.

Egy putnoki pincében többször kardot szúrtak a már halott férfi fejébe és testébe. Később egy szőnyegbe tekerték, és betették az autójuk csomagtartójába, és elindultak Dövénybe. A meggyilkolt férfi barátnőjét fogva tartották, kést szúrtak a combjába, és azzal fenyegették, hogy megerőszakolják. A gyilkosok ujjairól le kellett nyalnia a párja vérét - írja a Blikk a Zsaru magazinra hivatkozva.

Forrás: Police.hu

Ahogy azt már az Origo megírta, február elején egy dövényi kocsmában összeveszett a később meggyilkolt férfi két másik férfival. Később látszólag kibékültek, és egy autóval elindultak egy közeli település felé. Az autóban ült még a megtámadott férfi barátnője és az egyik támadó élettársa. Útközben a két férfi rátámadt a szerintük nagyképű férfira, és elvágták a torkát. A férfi barátnője másnap tudott feljelentést tenni, a rendőrök azonnal elfogták a 40 éves dövényi férfit és 35 éves élettársát, valamint egy 29 éves putnoki férfit. A gyanúsítottak február 8-án előzetes letartóztatásba kerültek.