Újabb fosztogató rakodómunkást fogtak el a rendőrök

Újabb rakodó bulott le a repülőtéren
A gyanúsított lakásában tartott házkutatáson nagy mennyiségű, feltehetően több bűncselekményből származó,értéktárgyat találtak a rendőrök.
Vágólapra másolva!
A gyanúsított lakásában tartott házkutatáson nagy mennyiségű, feltehetően több bűncselekményből származó, értéktárgyat találtak a rendőrök - olvasható a police.hu-n
Vágólapra másolva!

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) munkatársai péntek reggel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren elfogtak egy 44 éves vasadi lakost.

A férfi egy Londonba induló járat rakodása közben egy feladott bőröndöt háromszor is kinyitott, és abban értékek után kutatott, azonban a nyomozók tetten érték és intézkedés alá vonták.

A gyanúsított vasadi lakásában tartott házkutatáson nagy mennyiségű, feltehetően több bűncselekményből származó értéktárgyat találtak a rendőrök. Forrás: police.hu

A rendőrök a rakodómunkást lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd házkutatást tartottak az otthonában.

A férfi lakásában feltehetően korábbi bűncselekményekből származó nagy mennyiségű értéktárgyat találtak és foglaltak le a nyomozók, úgymint parfümöket, ékszereket, órákat, valutát, (mexikói pesot és orosz rubelt), fényképezőgépet, valamint fedélzeti catering-árut.

A nyomozás során a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Az RRI munkatársai a múlt héten már elfogtak másik két ferihegyi fosztogató rakodómunkást is. Sajtóhírek szerint ők loptak Babos Tímea teniszező poggyászából is.