Több fideszes jelölt már leadta a támogató aláírásokat

önkormányzati választás 2014 fidesz eredményváró logó
Fidesz szimpatizánsok és párttagok a Bálna központban 2014. október 12-én
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Választási Iroda hétfőn kezdte átadni a jelölteknek az ajánlásgyűjtő íveket. A választáson indulni akaró jelölteknek március 5-ig kell összegyűjteniük az 500 érvényes ajánlást. Vannak azonban jelöltek, akik máris átadták a támogatói ajánlásokat.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté, a Fidesz budapesti elnöke a Facebook-oldalán tette közzé, hogy hétfőn délelőtt 2 580 ajánlást gyűjtött össze és ugyanitt köszönte meg mindenkinek a támogatást.

Ugyancsak a Facebook-oldalán mondott köszönetet támogatóinak Csizi Péter is. A Fidesz Baranya megyei 1. számú országgyűlési egyéni választókerület képviselője a szükséges aláírások több mint háromszorosát gyűjtötte össze alig néhány óra alatt. „Köszönhetően a délelőtti nagyarányú támogatásnak, délután már a szükséges aláírások több mint háromszorosát adtam le a választási irodán! Az aláírásgyűjtést a jól ismert támogatói íven tovább folytatjuk. Számítok mindenkire, akinek Magyarország az első!" - posztolta Csizi Péter.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 04. számú választókörzetének fideszes képviselő-jelöltje, Tilki Attila is sikeres volt a támogatói aláírások összegyűjtésében. Posztja szerint „Ma 13.45 órakor megszületett a határozat, mely szerint hivatalosan is a térség országgyűlési képviselő-jelöltje" lett.

Összegyűjtötte és leadta az országgyűlési választáson való egyéni jelöltséghez szükséges ajánlásokat Gyopáros Alpár is: a Fidesz és a KDNP közös jelöltje a Győr-Moson-Sopron megye 3. választókerületében méretteti meg magát. Gyopáros Alpár hétfőn 12 óra 30 perckor adta le ajánlásait a helyi választási irodában.