A magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire

2018.02.19. 16:53

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter gyűlöli Magyarországot, egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, a luxemburgi külügyminiszter és társai elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek.

A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter közölte, hogy Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment.
Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják mi a jó nekik - tudatta. A külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean Asselborn nyilatkozata megmutatta az áprilisi választás tétjét.

Jean AsselbornForrás: AFP/John Thys

Az Orbán-kormány Magyarország biztonságát védi, a luxemburgi külügyminiszter azonban Soros Györggyel és magyarországi elvbarátaikkal lebontanák a kerítést, és elárasztanák migránsokkal Magyarországot - emelte ki Szijjártó Péter.