Komoly kockázatot jelentene, ha az ellenzék esélyt kapna

Gyurcsány Ferenc; Molnár Gyula
Budapest, 2017. december 20. Molnár Gyula, az MSZP elnöke (b) és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke közös sajtótájékoztatójukon az Országgyűlés Irodaházában 2017. december 20-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Puskás Imre, a Fidesz szóvivője a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a miniszterelnök évértékelőjéről, de természetesen szóba került még a választás és Európa helyzetre is. A politikust Breuer Péter és Kovács András, az Origo munkatársa kérdezte.
Vágólapra másolva!

Idén tartotta a miniszterelnök a huszadik évértékelőjét, aki nyomon követte a rendezvényt a televíziók képernyőjén, az is megbizonyosodhatott róla, hogy

kifejezetten jó hangulatú évértékelő volt,

de az is látszott, hogy nagyon sok fiatal követte személyesen is ezt az eseményt - mondta Puskás Imre. A Fidesz szóvivője közölte ez utóbbi azért is fontos, mert ahogy ma látjuk a pártok rendezvényeit, éppen az lehet az egyik hiányérzetünk, hogy kevés a fiatal ezeken.

Puskás Imre elmondta, elsősorban az ország helyzetét értékelte a miniszterelnök, de mivel egy választás előtt állunk, így a jövőről is beszélt, arról, milyen helyzetben van Magyarország, milyen nemzetközi helyzetben kell az országnak a jövőjét meghatározni, ezekben értelemszerűen nem lehet nem szót ejteni az ellenzékről. Mint mondtam, választások előtt állunk, ezért kell azt a gondolatot is végigvinni, hogy mit jelentene az ország jövője szempontjából, ha a jelenlegi ellenzék esélyt kapna.

Elég egyértelmű, komoly kockázatot jelentene Magyarország szempontjából,

ha ez a mai ellenzék, ami rendkívül szétesettnek tűnik és szétesett állapotban van, ám mégis a kockázat fennmarad - tette hozzá.

A teljes beszélgetést itt nézheti meg.