A halála után is használta egy titokzatos sofőr VV Fanni autóját

VV Fanni
Vágólapra másolva!
Rejtélyes sofőr vezette VV Fanni autóját, a lány eltűnése után – tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Nem elég, hogy ez a személy – akinek a kilétét egyelőre homály fedi – használta a Fanni nevére vásárolt kocsit, de még egy parkolási bírságot is begyűjtött, amit nemrégiben a gyászoló édesanyának, Katalinnak kellett befizetnie. Az asszony gyanítja, hogy ki ült a kormány mögött, amikor a büntetés született, de mivel nincs bizonyítéka, nem akarja megnevezni az illetőt - írja a Blikk.

VV Fanninak még tavaly novemberben veszett nyoma Forrás: Blikk

- mondta a lapnak az édesanya.

Novozánszki Fanninak november 20-án veszett nyoma, a rendőrség arra gyanakszik, hogy már aznap meg is halt.

Csakhogy Katalin a napokban kapott kézhez egy bírságot, az autóval valaki Fanni eltűnése után két nappal, november 22-én tilosban parkolt.

- tette hozzá Katalin.

Fanni autója jelenleg a szülői háznál áll, használni vagy eladni akkor sem tudnák Katalinék, ha akarnák. A forgalmi engedély ugyanis Fanni többi iratával együtt eltűnt.

A ValóVilág egykori szereplőjének megölésével egy dunaújvárosi férfit gyanúsítanak. A férfi beismerő vallomást nem tett, csupán annyit vallott be a nyomozóknak, hogy ismerték egymást Fannival, és valóban ő szerepel azon a kamerafelvételen, amelyeken az látható, ahogyan ölben elviszi Fannit a saját lakásából.

A Blikk információi szerint a fiatal lány holttestét hatalmas erőkkel keresi a rendőrség, jelenleg is egy egész nyomozócsoport dolgozik az ügyön.

A megszokott módszereken kívül a legmodernebb technikákat is bevetik, eredményt azonban egyelőre nem értek el.

A gyilkossággal gyanúsított férfi jelenleg előzetes letartóztatásban van, a kényszerintézkedés meghosszabbításáról a napokban dönt a nyomozási bíró.

– vélekedett dr. Lichy József, a gyászoló család ügyvédje.