Megette egy migráns egy másik migráns fülét Párizsban

Vágólapra másolva!
Brutálisan összeverte egymást négy migráns Párizs egyik migránsok lakta negyedében. A támadás közben az egyiknek beleharaptak az arcába, a bal fülét pedig leharapták és megették - írja a Le Parisien.
Vágólapra másolva!

A brutális migránsok az afrikai Zöld-foki szigetekről érkeztek, és együtt voltak egy lakásban. Letartóztatták őket. A leharapott fület azonban nem találták meg, a rendőrség szerint megették. A rendőrség azt is hozzátette: valószínűleg nem kannibalizmus szándékával ették meg a fület. Vagyis ezek szerint véletlenül.

Két migránst a Montfermeil kórhazba vittek. Egyiküknek olyan súlyos törései vannak, hogy a fájdalmai miatt eddig még ki sem tudták hallgatni. Másikuk - a leharapott fülű férfi - viszont megszökött a kórházból.

A brutális verekedés vasárnap kora este, hat órakor volt, a Le Parisien szerint irgalmatlan üvöltözés hallatszott, ezután hívta egy gondnok a rendőrséget.

Párizsnak ez a negyede, a Clichy-sous-Bois igazi no-go zóna, a párizsiak inkább elkerülik. Van olyan futárszolgálat, amelyik a dolgozói biztonsága érdekében már nem szállít ide csomagokat. 2005-ben került be a negyed neve a világsajtóba, amikor muszlim bandák hetekig tartó zavargásokba kezdtek, rengeteg autót és üzletet felgyújtottak, miután két rendőrök elől menekülő fiatal migráns egy trafóházba bújt, ahol az áram agyonütötte őket.