Vona szerint Magyarországnak nincs jövője az Európai Unióban

Miskolc, Jobbik
Vona Gábor szerint
Vágólapra másolva!
Újabb érdekes felvétellel jött ki ma a Pesti Srácok.hu . Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki ma már – természetesen csak a látszat szintjén - óriási européer lett, ezen a néhány éves felvételen még Magyarország EU-ból történő kilépése mellett érvelt és a végletekig magasztalta Oroszországot és Törökországot is. Eszünkbe jutott az a felvétel is, amikor még nyíltan szélsőjobbosként tüzelte a híveit az EU-ból történő kilépésre a párelnök, és az akkori Európai Bizottság elnökére vonatkozóan tett antiszemita megjegyzéseket.
Vágólapra másolva!

Alig telt el pár hét, hogy nyilvánosságra kerültek azok a felvételek, amelyeken a Cicapárt elnöke, Törökországi turnéja során felesküdött Allah-ra, és török, muszlim szélsőségesekkel ünnepeltette magát, ma újabb nehezen védhető videót hozott nyilvánosságra a Pesti Srácok.

Az akkor még a konszolidáltság látszatára kevéssé adó, azóta klasszikus SZDSZ-es virtust bemutató, hazaárulóvá vált Jobbik elnök, akkor még a magyar nemzet tragédiájáról és annak jövőjéről papolt és amellett érvelt, hogy Magyarországnak ki kéne lépnie az Európai Unióból.

Vona Gábor szerint Forrás: Facebook


- jelentette ki a Janus-arcú Vona.


Ilyen, és ehhez hasonló dolgokat mondott, az egykori gárdavezér, nyíltan szélsőjobboldali, ma már baloldali szavazatokra áhítozó örök porszívó-ügynök.

Íme a teljes videó

„Nem kell feloldódni valamiben, amiből csak a rövidebbet húzhatjuk. Ha a Jobbik kormányra kerülne, minimum egy féléves társadalmi vitát kezdeményezne a kérdésről, tabuk nélkül. Ugyanis nem Magyarországnak lesz baj, ha kilépünk az Európai Unióból, hanem nekik, akik eddig egy 10 millió fős területet kizsigereltek, kihasználtak és felélték a munkaerejét. Meggyőződésem, ha Magyarország kilépne az Európai Unióból, Magyarország elkezdene fejlődni."
– állapította meg Vona.

Vona tehát amikor manapság már az Európai Unióval való együttműködésről beszél, és az európai polgári kezdeményezés formájában fejezi ki a magyar állampolgárokat megvezetni szándékozó gyermekmeséit,

akkor ne feledjük el, hogy ez az ember pár éve még „Allah-ot" dicsőítette és a török szélsőséges – a pápa ellen is merényletet szervező - Szürke Farkasokkal barátkozott, valamint az EU-ból történő kilépésre agitált.

De nincs min meglepődni, hiszen az általa ma már képviselt valamennyi politikai témának pár éve még pont az ellenkezőjét mondta. Ki tud hinni egy ilyen embernek?

Addig is emlékeztetőül egy Videó a "konszolidált" pártelnöktől:

"A Jobbik álláspontja egyértelmű, politikailag és gazdaságilag ebben a közösségben nincs maradásunk":