Kálmán Olga és a balliberális propagandamédia hazugságokkal ügyetlenkedik

Louise Arbour, Soros György
Kitől kap díjat Louise Arbour? A főnökétől
Vágólapra másolva!
Napokon keresztül pörgette a balliberális álhírgyár, hogy a Fidesz többet nem foglalkozik a bevándorlást szervező, amerikai tőzsdespekulánnsal, Soros Györggyel és egyáltalán, a migránskérdéssel. Fantasztikus tényfeltáró megállapításukat arra alapozták, hogy a vasárnapi időközi önkormányzati választások fideszes közleményében nem szerepelt Soros György neve. Meglehetősen furcsa lett volna, ha szerepel benne, mivel vasárnap helyi ügyekről döntöttek a szavazók és nem az ország sorsát alapvetően befolyásoló kérdésben, mint a migráció és annak szervezése.  Az egyik fő reménykedő az alig nézett műsorával szenvedő Kálmán Olga. A riporternő abban bízik, a Fidesz nem foglalkozik a legfontosabb kérdésekkel, a Soros-tervvel és a migrációval. Csalódnia kell, ismét. 
Vágólapra másolva!

Ismét hatalmasat hazudtak a balliberális propagandamédiumok, mivel hétfő óta azt szajkózzák, hogy a kormánypártban letiltották Soros György nevének a használatát és a migránskérdésről sem lehet beszélni. A Simicska-média egyik zászlóshajója (az Index) azt írta, arra utasították a fideszes képviselőket, hogy a Facebook-oldalukra semmilyen negatív, lejárató hangnemű Soros Györggyel kapcsolatos anyagot ne tegyenek ki. Az egyik ellenzéki televízióban pedig arról beszéltek, hogy Budai Gyula csak azért beszélt a migránskérdésről kedden, mert nem tudta, hogy nem szabad. Hát persze.

Meg kell állítani Soros embereit

Ezzel szemben éppen szerdán indította el legújabb kampányát a kormánypárt. A videó fő üzenete az, ami az elmúlt hónapok során a kormánypárt kommunikációjában meghatározó szerepet töltött be: vagyis, hogy a választás tétje, hogy bevándorlóországgá válik-e Magyarország, „vagy megmaradunk magyar országnak". Kitérnek arra is, hogy meg kell állítani „Soros embereit" a migránsok beáramlásának megakadályozása érdekében.

A balliberális médiumok gyakorlatilag a hódmezővásárhelyi választás végétől kezdve arról írtak, és nyomoztak, hogy hol lehet megtalálni az általuk kormánypártinak tartott médiumokban Soros nevét. Tényfeltárásuk legfőbb bizonyítéka az volt, hogy a vasárnapi választásra úgy reagált a Fidesz, hogy abban nem szerepelt Soros neve. Egyébként meglehetősen furcsa lett volna, hogy Sorosról írjanak, mivel

Hódmezővásárhelyen és Kiskunfélegyházán is helyi ügyekről döntöttek a szavazók,

és nem országos politikai kérdésekben nyilvánítottak véleményt. Mint ismert: az egyikek a párthovatartozását eltitkoló, függetlenként induló jobbikos jelölt nyert, a másikon a Fidesz.

Soros György káros tevékenységére továbbra is felhívják majd a fgyelmet a kormánypárti képviselők, mivel ez a választások legfőbb kérdése Forrás: DPA

Nem állt le az ellenzéki álhírgyár

Az ellenzéki álhírgyárak azt követően sem változtattak a véelményükön, hogy mind Orbán Viktor miniszterelnök, mind Kovács Zoltán kormányszóvivő, mind Dömötör Csaba államtitkár arról beszélt, hogy a magyar választások legfőbb tétje, bevándorlóország leszünk-e vagy sem. Mivel Soros György és szervezetei egyértelműen a bevándorlás pártján állnak, ezért a következő hetek kormányzati megszólalásaiban értelemszerűen az amerikai tőzsdespekuláns neve is szereplni fog.

Érthető, hogy miért akarja mániákusan elhitetni a Soros-Simicska médiakoalíció, hogy már nem foglalkozik a kormány a bevándorlás kérdésével. Pontosan tudják, hogy ez az ország legnagyobb feladata, hogy ezt megoldja, tudják, hogy ez a legfontosabb probléma, tudják, hogy az embereket is ez foglalkoztatja leginkább. Természetes, hogyha a 24-től Soros blogján, 444-en, a hazugsággal lebukó, papíron Szauer-féle hvg, vagy Simicska Indexe azt szeretné, hogy az ország legfontosabb kérdésével ne foglalkozzon a Fidesz.

Láthatóan ezt reméli Simicska túlfizetett kedvence, a Jobbiknak hízelgő, de a közösségi oldalak szerint éppen a jobbikosok számára elfogadhatatlan, állandóan kinevetett riportere, Kálmán Olga is. A komikusan rossz nézettségű műsorával szenvedő riporternő is mániákusan ismételgette, hogy a Fidesz már nem beszél Sorosról és a migránskérdésről. A korábban az ATV-nek sem kellő, a hasonló ATV-műsorral szemben szánalmasan alulmaradó Simicska-alkalmazottnak nincs szerencséje. Beszélni fog a Fidesz a Soros-tervről, a 10 ezer migránsról, amit az ellenzék bármikor beengedne, a kerítés fontosságáról és a bevándorlás veszélyeiről.

A migráció és annak veszélyei továbbra is ország szempontjából a legfontosabb kérdés. Mint arról kroábban beszámoltunk, a klímaváltozás közvetve vagy közvetlenül konfliktusok sorát fogja generálni az elkövetkező évtizedekben, amelyek emberek tízmillióit – sőt,

szélsőséges esetben és nagyobb időtávlatban akár egy milliárd embert

– kényszerítik lakóhelyük elhagyására. Egy NATO-elemzés szerint 2020-ig 60 millió afrikai fog útnak indulni, ami komoly kihívást jelent.

A 2018-as választás fő kérdése, bevándorlóország lesz-e Magyarország Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ha más kormány lenne, azonnal indulna a betelepítés

Az is teljesen világos, hogyha a parlamenti voksolás eredményeként egy nem nemzeti kormány alakul, akkor még az idén megkezdődhet Magyarországra a betelepítés. Erre utal, a bolgár uniós elnökség javaslatára ugyanis minden tagországnak részt kellene vennie kötelező betelepítési program végrehajtásában és felgyorsításában, bizonyos bevándorlói létszám felett pedig külön döntés nélkül, automatikusan életbe lépne a bevándorlók szétosztása. Magyarországra 10 ezer embert telepítenének.

És hogy milyenenk lennének a mindennapok a betelepítést követően Magyarországon arra nagyon jó példa egy francia kistelepülés esete. Az egyik legszebb francia település Saint-Macaire. Gironde megyében van, nem messze Bordeaux-tól. A nyugodt középkori faluban kétezren élnek. Néhány hete viszont minden túlzás nélkül felbolydult a falu, mert - ahogy a helyiek fogalmaznak - a kormány engedékenységéből hozzájuk telepítettek 20 kiskorú migráns.

A helyiek tiltakoztak, minden eredmény nélkül.

Most pedig félnek.