Vona házhoz ment a székely pofonért Marosvásárhelyen

2018.03.03. 18:30

Ellenségesen fogadták szombaton Vona Gábort, a Jobbik elnökét Marosvásárhelyen, ahol a politikus utcai fórum keretében próbált párbeszédet folytatni az érdeklődőkkel. A Spinoza házas, szemforgató porszívóügynököt csúnyán megalázták Erdélyben az elmúlt időszakban bemutatott politikai vargabetűi miatt.

 A marosvásárhelyi Színház téren összegyűlt mintegy negyven ember között olyan is volt, aki "Allah akbar" kiáltással fogadta a politikust, mások úgy vélekedtek, feszültséget kelt a jelenlétével.

Vona Gábor szerintForrás: Facebook

Többen a Fidesz iránti elkötelezettségüket hangoztatták, 

mások viszont a Jobbik néppártosodását kifogásolták. Egy résztvevő harminc üveggyöngyöt adott Vona Gábornak arra utalva, hogy a Jobbik egyik politikusa, Vona keresztfia, Szotyori-Lázár Zoltán egy internetes kommentben arról írt, hogy az erdélyi magyarok szavazatát üveggyöngyökkel vásárolták meg.

A cicapárt elnöke tehát oda ment, ahova nem kellett volna, hiszen ma már Vona és pártja, a korábban a határon túli magyarok szavazati joga ellen kampányoló Gyurcsány Ferencnek is lefeküdt.

Természetesen láthatóan azt sem felejtették el a porszívóügynöknek, hogy korábban számos esetben az iszlám mellett foglalt állást, török szélsőségesekkel barátkozott, és felesküdött Allahra.