Volt egy férfi, akitől rettegett VV Fanni

vv fanni
Teljesen átalakult az egykori villalakó
Vágólapra másolva!
Újra kihallgatták a nyomozók VV Fanni egyik legjobb barátnőjét a múlt pénteken – tudta meg a Blikk. A lap úgy tudja, a fiatal nőt Fanni telefonjáról kérdezték, pontosabban a készülékben lévő férfiakról.A nőnek állítólag azt is mondták: számíthat még hasonló beszélgetésekre.
Vágólapra másolva!

A lap VV Fanni anyját is megszólaltatta:

– mondta a Blikknek.

Nagyon szerették egymást a lányommal, és én úgy láttam, jó irányba próbálta terelni Fannit. Szólt neki, ha úgy látja, egyesek csak azért barátkoznak vele, mert a pénzére pályáznak.

Hosszú ideig együtt béreltek egy szobát, aztán egy Erika nevű nő addig duruzsolt Fannikám fülébe, míg külön nem költözött. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az Erika mindenkitől el akarta szakítani a lányomat, hogy csak az ő befolyása alatt legyen – tette hozzá az anya.

A Blikk úgy tudja, a fiatal nőt leginkább Fanni egyik kuncsaftjáról kérdezték, aki nem azonos a feltételezett gyilkossal. Ettől a férfitól állítólag a lány nagyon tartott.

Forrás: --


VV Fanni tavaly november 20-án tűnt el a lakásából, holttestét azóta sem találják. Egy férfit pár nappal később a rendőrség őrizetbe is vett, ő azonban a gyilkosságot nem ismerte be.