A nyári konyha alatt találták meg a komorói férfi holttestét

2018.03.06. 06:51

Eltűnése után néhány nappal holtan találták a 61 éves komorói férfit a rendőrök. Az a férfi ölhette meg, akit az áldozat egy éve az otthonába fogadott.

Az eltűnt férfire március 5-én holtan találtak rá a rendőrök a lakóházához tartozó nyári konyha pincéjében - írták honlapjukon.

A gyilkossággal L. Tibor 53 éves komorói lakost gyanúsítják, akit alig egy éve fogadott be otthonába az áldozat. A rendőrök a feltételezett tettest a helyszínen elfogták, majd előállítását követően emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A férfi részletes beismerő vallomást tett.

Forrás: Police.hu

Elmondta, hogy még február 8-án a tulajdonost a nyári konyhában előzetes szóváltást követően egy szögvassal több alkalommal fejbe ütötte.A holttestet végül a nyári konyha épülete alatti pincében rejtette el, amelyet lakattal lezárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.