Ugyanott erőszakoltak meg egy lányt migránsok, ahol tegnap négy embert szurkáltak meg

2018.03.08. 12:27

Bécsben a Práternél, és annak környékén ugrásszerűen nőtt a bűncselekmények száma. Itt késeltek meg tegnap egy osztrák családot: egy 17 éves lányt, az anyját és az apját. Utóbbi életéért ezekben a percekben is küzdenek az orvosok. Ahogy itt késeltek meg mindössze fél órával az első támadás után egy csecsen férfit is. A második támadás után egy afgán férfit elfogtak. És itt erőszakolt meg szintén három afgán férfi korábban egy szintén nagyon fiatal, 21 éves lányt.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a tegnapi két késes támadás között van-e összefüggés. Ami biztos, hogy egy szemtanú arról beszélt, hogy az első támadás után a támadó, miközben menekült, azt kiabálta: 
Allah, Allah."

Az elmúlt időszakban egyre több bűncselekmény történt a bécsi Praterstern térnél, megemelték a rendőrök számát.

Naponta mintegy százan teljesítenek itt szolgálatot. Úgy tűnik ez sem elég. 

Ezt az is megerősíti, hogy a tegnapi első támadás 19.45-kor történt, míg a második 20.20-kor. Vagyis a kettő között több mint fél óra telt el, a rendőröket pedig azonnal hívták.

Vagyis az is elképzelhető, hogy az afgán férfi, aki a gyanú szerint megkéselte a csecsen férfit, a támadást már az után követte el, hogy a rendőrök kiértek.A két szurkálás pedig nagyon közel történt egymáshoz.

Pont két éve, szintén afgán migránsok – hárman -, megerőszakoltak ugyanezen a környéken egy 21 éves lányt.

A lány a barátnőjével volt, aki azonban elment pénzt felvenni egy automatából.

Nagyon rövid ideig maradt egyedül, ennyi idő azonban elég volt a 16 és a 17 éves afgán migránsnak, hogy a lányt, aki elment egy nyilvános mosdóba, megerőszakolják.

A támadás után elmenekültek, a lányra a barátnője talált rá a földön fekve.

A három támadót akkor fél óra alatt elfogták, a lányt pedig kórházba vitték.