Óriási fordulat VV Fanni ügyében – Már tudják mivel ölhették meg

Vágólapra másolva!
Bebizonyosodott, hogy a gyanúsított autójában talált véres kötéllel ölték meg VV Fannit. A zsineget a lány gyilkosai a holttest eltüntetéséhez is felhasználták. Több férfi DNS-ét találták a gyilkos eszközön – tudta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A gyanúsított vezette autóban talált véres kötéllel gyilkolhatták meg VV Fannit, akinek a holttestét három hónapja hiába keresik.

A rendőrség közben új nyomot követ: tettestárs után nyomoznak.


A korábban az üggyel kapcsolatban letartóztatott férfi ügyvédjét, Brodmann Pétert, már hetekkel ezelőtt kizárták a gyilkossági ügyből, és tanúként fogják meghallgatni.

A lány megölésével gyanúsított

férfi volt védőügyvédjétől és egyben nagybátyjától DNS-mintát is vesz a rendőrség, ugyanis az autóban – amiben Fanni testét szállították – vérgyanús kötelet találtak, amin három DNS is volt: Fannié, a letartóztatott férfié, és egy ismeretlené.

Mivel a kötelet a letartóztatott férfi idős nagypapája felismerni vélte, így

a rendőrség mintát vesz a Brodmann család férfitagjaitól.

Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje a Borsnak elmondta:


Azt is hozzátette:

– tette hozzá Lichy, aki arra a kérdésre, hogy ezzel a kötéllel fojtották-e meg Fannit, tömör választ adott.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el 13. kerületi albérletéből, kamerafelvételek igazolják, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfi lecipelte, és betuszkolta egy a ház mélygarázsában parkoló autóba.

A kocsit megtalálta és lefoglalta a rendőrség, amelyben miután vérnyomokat találtak, 99% biztossággal kijelentették, hogy a lány meggyilkolták.