Miből fizeti Hadházy luxushobbiját, a repülést?

Vágólapra másolva!
A Bors hétfői cikkében arról elmélkedik, hogy vajon miből finanszírozhatta Hadházy Ákos, a költséges luxusszenvedélyét a repülést. Egy korábbi cikkben ugyanis megírták, amelyről az Origo is beszámolt, hogy számításaik szerint Hadházy 17 millió forintot költhetett el a repülésre az elmúlt néhány évben. Amit valljuk be nem sokan engedhetnének meg maguknak. A Bors felteszi a kérdést, hogy vajon miből finanszírozhatta Hadházy a luxusszenvedélyét, hiszen ez nem látszik tisztán a vagyonnyilatkozatából.
Vágólapra másolva!


A Bors arról elmélkedik, hogy az is lehet, hogy Hadházy hitelből fizette ki a repülései árát, mivel az LMP-s képviselő vagyonnyilatkozatában éppen ennyi, tehát 17 millió forint adósság szerepel.

A képviselőnek egyre nő az adóssága és csökkennek a megtakarításai a vagyonnyilatkozatai tanúsága szerint.

A Trabantja még megvan, azonban Skoda Octavia-ját egy lízingelt Skoda Kodiaq-ra cserélte, amely körülbelül 11 millió Forintba kerül. Tehát ez sem egy középkategóriás jármű.

Hadházy kihúzza a gépet Forrás: Bors

Bár Hadházy azt állítja, hogy az őcsényi repülőtér C-172 repülőjét ingyen használhatja - senki sem tudja hogy milyen alapon - de a Bors megírta, hogy egy óra repülés a piacon egy ilyen géppel 46 ezer Forint + Áfa, azaz annyi mint egy havi közmunkabér.

Így hiába beszél Hadházy két doboz cigaretta áráról, ez - tekintve, hogy 350 órát töltött már a levegőben - már kamionnyi cigarettában mérhető.