Nem bocsátották meg Vona árulását a radikálisabb jobboldaliak

2018.03.12. 13:56

Nem csitulnak a kedélyek Vona Gábor Jobbik elnök körül, akinek nem akarnak a radikálisabb jobboldaliak megbocsátani. A harag oka, hogy Vona ma már minden baloldali párttal - így Gyurcsányékkal is - egyezkedik fű alatt a választási együttműködésről, koordinálásról, Spinoza házba jár a liberálisokhoz bűnbánatot tartani, elrelativizálja a migrációs válságot, és legutóbb pedig az egykori SZDSZ-eseket idéző módon bocsánatot kért – kéretlenül – Lázár János miniszter nevében a bécsi bevándorlás okozta állapotot bemutató videójáért. A Jobbik korábbi szimpatizánsai láthatóan nem bocsátották meg Vona fenti, politikai vargabetűit és az ELÉG nevű Facebook-oldalon ki is nyilvánították nemtetszésüket az egykor radikális pártelnök felé.

 Vona bocsánatkérő levelével komoly politikai zakót mutatott be, hiszen ebben épp arról írt - amellett, hogy a kormányt ekézte - , hogy szerinte „Bécs az egyik legélhetőbb város" azonban néhány órával később már azzal volt tele a sajtó, hogy egy afgán migráns csak úgy mert épp rossz passzban volt megkéselt négy embert BÉCS-ben.

Nos, az ELÉG nevű Facebook-oldal épp ezeket vetette Vona szemére, mikor összesítette, hogy kitől kért és kitől nem kért bocsánatot a köpönyegforgatásból az elmúlt időszakban jelesre vizsgázott pártelnök.

"Akiktől nem kért bocsánatot Vona" felsorolásban szerepel: Az elárult radikálisok, A megalázott határon túli magyarok, a megsértett nyugdíjasok. "Akiktől viszont bocsánatot kért Vona": Bécsben élő illegális bevándorlók.

 

Íme a kép:

Vona árulóvá vált.Forrás: ELÉG Facebook

A képet több mint százan kommentelték, amelyek közül nagyon sok nemzeti gondolkodású ember adott hangot felháborodottságának és csalódottságának. Ezek közül néhány:
Egy bukott ember huza-vonája a hatalomèrt ! Eladta becsületèt, Nemzetèt. Áprilistól kidobják, megvetik, mert az árulókat sehol sem ,,szeretik,,!"

 

Vona tedd fel a koronát politikai pályafutásodra! Itt az óriási lehetőség. Nemsokára itt van 15-e. Bocsánatot kérhetsz a császári család leszármazottaitól és az osztrák néptől amiért 1848-ban a Magyarok rárontottak az osztrák császárságra, lázadtak és felség árulást követtek el...... Tudod vona a balliberátorkról mindig is tudtam hogy Magyarországot bármikor elárulják de vílágos hogy nem csak ők! Tulajdonképpen mi is vagy te?"
Vona ugyan az a jobbiknak, mint ami Gyurcsàny volt az MSZP nek. A totális lezüllesztője,ès szétverője."

 

Elég rövid volt az út az Árpádsávos gárdamellénytől a radikális,liberális baloldalig.."
Ennek a lénynek vége van. Mire vártok jobbik-osok?? Morvait!"