Ha Soros emberei nyernek, terroristák juthatnak Magyarországra

2018.03.14. 14:02

A Fidesz szerint, amennyiben az április 8-i választáson Soros emberei nyernek, akkor lebontják a határzárat, és végrehajtják a kötelező betelepítési kvótát, így terroristák is bejuthatnak Magyarországra.

Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselő azzal kapcsolatban nyilatkozott a közmédiának, hogy szerdán folytatódik az Ahmed H. ellen folyó per, és ítélet születhet a megismételt elsőfokú eljárásban a Szegedi Törvényszéken. A politikus azt mondta: Ahmed. H. az a terrorista, aki a röszkei zavargásoknál a schengeni határt védő magyar rendőrök megtámadására buzdította a migránsokat. Hozzátette: a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal, üvegekkel dobálták, és többen meg is a sérültek.

Hangsúlyozta: a Soros-hálózat a migránspárti brüsszeli és a magyar politikusok mégis egy terrorista oldalára álltak, és az ő kiszabadítását követelik. Szerinte ugyanakkor ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a több ezer Ahmed. H.-hoz hasonló terrorista juthatott Európába a migrációval, ők pedig veszélyt jelentenek az európai és a magyar emberekre egyaránt

Kijelentette: ha április 8-án Soros emberei nyernek, akkor szabadon bejuthatnak az országba az ilyen terroristák, sőt magyar nagyvárosokba be is telepítik őket. Óriási a tét, április 8-án Magyarország biztonságát végleg elveszíthetjük - fogalmazott.