Összedőlt egy gyalogos felüljáró Miamiban - többen meghaltak

Miami, 2018. március 15. Összedőlt gyalogos felüljáró a floridai Miamiban 2018. március 15-én. Az újonnan épült híd lehulló betonelemei több embert és gépkocsit temettek maguk alá, sajtó hírek szerint többen meghaltak. A 950 tonnás, hatvan méter hosszú felüljárót március 10-én adták át a gyalogos forgalomnak. A 14,2 millió dollárból épült felüljáró egy forgalmas, hatsávos út felett ívelt át, összekötötte a Floridai Nemzetközi Egyetemet Sweetwater városával. (MTI/AP/WTVJ NBC6/Andrea E. Cruz)
Vágólapra másolva!
Összedőlt egy gyalogos felüljáró csütörtökön a floridai Miamiban, a lehulló betonelemek több embert és gépkocsit temettek maguk alá. Egyes hírek szerint többen meghaltak.
Vágólapra másolva!

Az újjonan átadott híd csütörtök délután összeomlott. Alejandro Camacho, a floridai autópálya rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy többen meghaltak, de még nem lehet tudni, hogy pontosan hányan - írta a Sky News.

Összedőlt gyalogos felüljáró a floridai Miamiban 2018. március 15-én. Forrás: MTI/AP/WTVJ NBC6/Andrea E. Cruz

A híradás szerint öt-hat autó van a romok alatt. A tűzoltók azon dolgoznak, hogy biztosítsák a helyszínt, közben túlélők, sérültek után kutatnak.

A 950 tonnás, hatvan méter hosszú felüljárót szombaton adták át a gyalogos forgalomnak. A 14,2 millió dollárból épült felüljáró egy forgalmas, hatsávos út felett ívelt át, összekötötte a Floridai Nemzetközi Egyetemet Sweetwater városával.