A volt vezető jobbikos, Borbély Zsolt Attila szerint akinek a nemzet sorsa számít, az a Fideszre szavaz

2018.03.17. 19:47

Borbély Attila Zsolt politológus Echo TV-ben mondott mondataira emlékeztet az ELÉG Facebook-oldala. Borbélyról érdemes megjegyezni, hogy korábban a Jobbik Európai Parlamenti képviselőjelöltje, illetve az egykor jobboldali párt nemzetpolitikai kabinetjének vezetője volt. Azonban érthetően a politológus sem nézte jó szemmel, hogy Vona és pártja nem szavazta meg a betelepítési kvóta elutasításáról szóló népszavazást követő alkotmánymódosítást, és ezért – sok más értelmiségivel együtt – hátat fordított a Janus-arcú pártelnöknek. Pedig Vona akkor még a nemzetárulási sorozata elején járt. Borbély most kemény szavakkal érvelt a Fidesz-KDNP-re történő voksolás mellett.

A betelepítési kvótát követő alkotmánymódosítás elutasítását követően Vona már számtalan másik alkalommal is elárulta a nemzeti oldalt, most épp Gyurcsányékkal szövetkezik fű alatt, így nem is csoda, hogy az egykori Jobbik-közeli értelmiségi kijelenti az alábbiakat:
Aki ezen a választáson az ellenzéki káoszra szavaz és nem pedig a Fidesz-KDNP szövetségre, mondom én ezt, aki még sosem szavaztam a Fideszre, azzal vagy nagyon komoly intellektuális problémák vannak, vagy erkölcsi gondok, és pedig az, hogy nem a nemzet sorsa számít neki."

Íme a felvétel: