Orbán Viktor is megosztotta Deutsch Tamás Brüsszel migránskerületében készített videóját

Deutsch Tamás Brüsszel videó
Deutsch Tamás Brüsszel videó
Vágólapra másolva!
A Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott kisfilmen Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő arról beszélt: a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda. A videót Orbán Viktor kormányfő is megosztotta a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egészen pontosan 1992 és 2012 között volt a szocialista Philippe Moureaux a kerület polgármestere, aki tudatos betelepítési politikájával megváltoztatta a városrész arculatát. Mindezt azért, mert „primitív hatalmi reménytől vezérelve" azt remélte, hogy ezzel majd nő a szavazótábora. Ennek azonban a következők lettek az eredményei:

  • romló közbiztonság,
  • 40 százalékos munkanélküliség,
  • erőszakos fellépés a nőkkel szemben a villamosokon,
  • a nem észak-afrikai bevándorlók tulajdonában lévő boltok, boltosok kiszorítása a városból.

Deutsch egyértelmű összefüggést lát az illegális bevándorlási hullám és az elszaporodott terrorcselekmények között. Mint mondta, a felelőtlen európai döntéshozók hatalmi erővel illegális bevándorlók tömegeit engedték be Európába. Úgy látja, hogy

a bevándorláspárti politikusok európaiak nélküli Európát akarnak, és ezt a „látványosan csődöt mondott gyakorlatot" mindenkire rá akarják erőltetni. Ám április 8-án, a választáson erre nemet mondhatnak a magyarok, meg lehet ettől óvni Magyarországot.

Itt tudja megnézni a teljes videót:

Korábban Lázár János készített a migráció káros hatásait bemutató videót Bécsben. És hasonló videót készített ott az Origo is.