Ezért nem mondja el, hova rejtette a holttestet VV Fanni gyilkosa

Döbbenetes fotó került elő VV Fanni utolsó napjaiból
Ez a kép már az eltűnése évében készült
Vágólapra másolva!
A VV Fanni meggyilkolásával vádolt férfi korábbi ügyvédje újabb információkat adott ki védence vallomásából. A gyanúsított azért nem hívta a mentőket, amikor megtalálta az elájult Novozánszki Fannit, mert a lány barátnője lebeszélte róla. Ő kérte, hogy vigyék el a lányt egy olyan helyre, ahol már várják. Lichy József, VV Fanni ügyvédje szerint ezzel a történettel több alapvető probléma is van.
Vágólapra másolva!

B. László korábbi ügyvédje azt is mondja, hogy VV Fanni barátnője beszélte le védencét arról is a férfit,

hogy mentőt hívjon az eszméletlen lányhoz, és ő kérte meg arra is, hogy elvigyék egy ismeretlen helyre, ahol már várták az eszméleten lányt.

Lichy József szerint teljesen mindegy, hogy ki mit kér az embertől, ilyen esetben egyetlen viselkedés elfogadható, ha segítséget hívunk.

- mondta az Origónak a Novozánszki család ügyvédje, aki szerint a férfinak már csak azon járhat az agya, hogyan úszhatja meg a börtönt.

- mondta Lichy József arra reagálva, hogy férfi korábbi védője szerint a gyanúsított egy ismeretlen embernek adta oda VV Fanni élettelen testét.

Lichy József szerint egyértelmű, miért nem árulja el, hogy hova rejtette a holttestet.

Szerinte az eltűnt lány barátnőjének semmi köze az esethez.

B. László vallomása szerint miután odaadta az ismeretlen személynek az eszméletlen lányt, egy barátjával elmentek Siófokra.

A rendőrség kihallgatta a gyanúsított barátját, aki elmondta, hogy nem látott holttestet az autóban.

- reagált Lichy József.

Ahogyan azt az Origo korábban megírta, VV Fanni tavaly november 20-án, este tűnt el. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki a biztonsági kamera felvételei alapján az ölében vitte le a mélygarázsba a lány élettelen testét.

Először a Dunában keresték VV Fanni holttestét, később egy több hektáros erdős területet vizsgáltak át a gyanúsított bérelt autójának GPS-adataiból kiindulva.

A rendőrség már halottkereső kutyákat is bérelt Németországból, és kutak mélyén is keresték a holttestet. Az utolsó információk szerint lehet, hogy mégis a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét Szalkszentmártonnál.

Forrás: RTL

A gyilkosság másnapján november 21-én B. László visszavitte a bérelt autót a kölcsönzőbe, amiből megpróbálta eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült.

Amikor a kölcsönzőben megkérdezték, hogy mi történt, a férfi azt válaszolta, hogy elütött egy vadat és betette a csomagtartóba.

Az ismerőse nem hitt neki, ezért hívta a rendőröket, akik elfogták a férfit. A férfi az eset óta előzetes letartóztatásban van, VV Fanni holttestét továbbra sem találták meg.