Elvesztette eszméletét a szemétszállító sofőrje a baleset előtt

2018.03.21. 15:58

Kedden délelőtt egy szemétszállító autó több virágboltot is letarolt a Megyeri temetőnél. A kukásautó sofőrje rosszul lett és elájult a baleset előtt- írja a Bors.

A több tonnás autó sofőrje rosszul lett és elvesztette eszméletét, majd fékezés nélkül letarolt több autót és virágüzletet. Az üzletet vezető asszony élete egy hajszálon múlt.

Forrás: Origo

A tető beleállt a vezetőfülkébe. Próbáltam kiszabadítani a sofőrt, de teljesen beszorult. Égett gumi szagát éreztem, mivel a vezető lába rajta maradt a gázon, a kerekek kipörögtek. A társa csak annyit mondott, látta, ahogy a kollégája rosszul lett, de már nem tudott közbeavatkozni- emlékezett vissza a Borsnak a szomszédos virágbolt alkalmazottja.

Az összezúzott üzletet vezető asszony a saját lábán jött ki a bódéból, majd összeesett.

Felkaroltam, segítettem neki leülni a padkára. Sokkos állapotban volt, de én is bepánikoltam. Óriási szerencse, hogy az épületben lévő három gázpalack nem robbant fel- tette hozzá a lapnak a férfi.

Az üzletet vezető asszony anyja a közelben lévő boltban vásárolt, amikor a kukásautó becsapódott a virágboltba.

Nem hallottam a csattanást. Majdnem elájultam, amikor megláttam a romokat. A lányom keze eltört, az arca pedig vérzett. Egy méteren múlott az élete. Ha a kasszánál áll, letarolja a kukáskocsi- mondta a megsérült asszony anyja, aki gyakran besegít a lányának. A asszony négy éve bérelte az üzlethelyiséget, most hatalmas kár érte.

Forrás: Origo

A szemétszállító egy fehér BMW-t is letarolt. Az autó utasai elmondták a lapnak, hogy a kereszteződésben haladtak, amikor beléjük ment a kukásautó. Megijedtek, de más bajuk nem esett.

A kukásautó sofőrjét kórházba vitték, a szemtanúk szerint infarktust kaphatott.